Întâmplare șocantă! Mașina unei femei în scaun cu rotile, ridicată pentru că era pe locul persoanelor cu handicap

Întâmplare șocantă! Mașina unei femei în scaun cu rotile, ridicată pentru că era pe locul persoanelor cu handicap
Citeste mai mult despre: masina, Constanta, handicap,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 04 Ianuarie 2023
Data actualizare: 04 Ianuarie 2023
O întamplare de-a dreptul șocantă s-a petrecut în seara zilei de 03 ianuarie 2023 în parcarea unui hypermarket din Constanța: polițiștii au ridicat mașina unei femei în scaun cu rotile, pentru că parcase pe locul destinat persoanelor cu handicap.

Întreaga scenă petrecută în Constanța a fost filmată de cei care se aflau în zonă, iar mai multe clipuri video au fost postate apoi pe YouTube.

După cum se poate vedea în imaginile publicate de jurnaliștii de la Constanța 100%, femeia care se află în scaun cu rotile era alături de fetița ei minoră în momentul în care îi întreabă pe polițiști de ce i-au ridicat tocmai ei mașina, din moment ce are însemnele corespunzătoare persoanelor cu handicap atât pe parbriz, cât și pe lunetă.

Oamenii legii nu au ținut cont că femeia care se afla chiar în fața lor era în scaun cu rotile și i-au spus că mașina a fost ridicată pentru că legitimația care atestă că ea are handicap nu era lăsată la vedere în mașină. Și, mai mult decât atât, pe filmare se poate auzi cum polițiștii îi spun femeii că se poate duce singură să își ridice mașina!

„Eu mă duc? Mă scuzați, eu în căruț, am cu ce să mă duc? Și cu copilul de 3 ani după mine”, este răspunsul pe care îl dă femeia, când îi aude pe polițiști.

Potrivit sursei citate, femeia a fost nevoită să plătească 570 lei taxa de ridicare, însă nu a mai primit și amendă, ci doar avertisment. Însă, după întreaga întâmplare, ea a reclamat la Poliția Națională tot ce s-a întâmplat.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!