Jurnalista BBC Olga Malchevska și-a văzut, la televizor, casa distrusă de bombardamentele rușilor

Jurnalista BBC Olga Malchevska și-a văzut, la televizor, casa distrusă de bombardamentele rușilor
Olga Malchevska, jurnalistă BBC. FOTO: @olga_malchevska
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Februarie 2022
Data actualizare: 12 Martie 2022
Cu câtva ore de a intra în direct, jurnalista Olga Malchevska, care lucrează la stația BBC Londra, a aflat că Armata rusă a pus la pământ mai multe blocuri de locuințe din Kiev. Într-unul dintre ele locuiește familia sa.

Olga Malchevska a intrat în direct la BBC pentru a aduce telespectatorilor ultimele detalii ale războiului din Ucraina, țara natală. Jurnalista a făcut o dezvăluire care i-a impresionat pe cei care urmăresc conturile de socializare ale postului tv.

Imaginile pe care toată lumea le-a văzut sunt cu locuința mea”, a spus jurnalista la BBC. „Nu pot să-mi imaginez că ceea ce văd este chiar clădirea în care am locuit”, a spus jurnalista cu lacrimi în ochi.

Olga a mărturisit că într-un apartament din clădirea distrusă mai locuia mama ei, de la care a primit un apel telefonic care a liniștit-o. Îi spunea că a reușit să fugă înainte de bombardament și să se adăpostească în subteran.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că familia mea e în siguranță. Mama a fost dusă la adăpost, se ascunde în subteran”, a mai spus jurnalista la tv.


Citește șiSolidaritate exemplară. Românii își pun la dispoziție casele pentru ucrainenii care fug de război LIVE TEXT

Citește șiPRO TV este alături de poporul ucrainean!

Nu mai puțin de 198 de persoane au murit și circa 1.115 au fost rănite (33 de copii), până acum, în urma atacurilor Rusiei, a dezvăluit ministrul sănătății din Ucraina, citat de agenția Interfax. Nu s-a confirmat încă dacă acestea sunt doar victime civile sau total victime pe partea ucraineană.

Fotografii: Profimediaimages.ro/@ olga_malchevska

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!