Meghan Markle, președintă în 2024? Cine spune că Ducesa vrea să-i ia locul lui Joe Biden

Meghan Markle, președintă în 2024? Cine spune că Ducesa vrea să-i ia locul lui Joe Biden
Meghan Markle la Casa Albă? FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Martie 2021
Data actualizare: 17 Martie 2021
Meghan Markle a atras toată atenția lumii asupra ei când a făcut dezvăluiri șocante la Oprah, iar agitația nu a fost în van. Surse politice din Marea Britanie spun că Ducesa vrea să candideze la președinția SUA.

Meghan Markle ar urmări să se lanseze în politica mare odată cu notorietatea căpătată în urma scandalului provocat de „interviul infam”. Un reprezentant al Partidului Laburist din Regat, apropiat de Tony Blair, susține că Ducesa s-a apropiat mult de democrații de peste Ocean pentru a căuta susținere politică. 

Conform sursei citate de Mail on Sunday, Meghan Markle ar urmări să-și construiască o campanie electorală și să strângă fonduri necesare anunțării unei candidaturi. Ducesa ar urmări postul de la Casa Albă în 2024, în cazul în care Joe Biden nu va mai dori al doilea mandat.

Însă, credibilitatea dezvăluirii poate fi ușor pusă la îndoială având în vedere că Mail on Sunday este unul dintre ziarele britanice care recent au pierdut un proces răsunător în fața Ducesei de Sussex. Publicația, care a fost mereu critică la adresa soției lui Harry, a fost taxată de instanță pentru încălcarea vieții private a Ducesei.

Meghan Markle nu a comentat zvonul referitor la ambițiile sale politice, însă nu și-a ascuns niciodată convingerile. În timpul alegerilor de anul trecut, Meghan și Harry au avut o poziție comună față de „discursul de ură” al lui Donald Trump, îndemând la decență în lupta politică.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au justificat ieșirea din Casa Regală Britanică în cadrul unui interviu-eveniment acordat realizatoarei Oprah Winfrey. Ecourile sale se mai aud și acum, iar Familia Regală încearcă să digere toate acuzațiile lansate de Ducesă.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Locul special din care Will Smith mănâncă floricele

FULLSCREEN
Meghan Markle, președintă în 2024? Cine spune că Ducesa vrea să-i ia locul lui Joe Biden
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies