Multimilionarul Steve Bing, tatăl copilului lui Elizabeth Hurley, a murit la 55 de ani

Multimilionarul Steve Bing, tatăl copilului lui Elizabeth Hurley, a murit la 55 de ani
Citeste mai mult despre: Steve Bing, a murit, Liz Hurley,
Data publicarii: 23 Iunie 2020
Data actualizare: 23 Iunie 2020
Producătorul de film Steve Bing a murit la 55 de ani. Purtătoarea sa de cuvânt, Michelle Bega, a confirmat știrea pentru Sky News, spunând că ”încearcă să proceseze acest trist și incredibil eveniment”.

Conform TMZ, Steve Bing a murit după ce a căzut de la balconul unei clădiri de apartamente. 

Un purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles a confirmat faptul că investighează moartea lui Steve Bing.  

Steve, care este fondatorul casei de producție Shangri-La Entertainment, a fost pentru o perioadă iubitul actriței Elizabeth Hurley și este tatăl fiului acesteia, Damian (18 ani).

Liz și Damian nu au făcut încă nicio declarație cu privire la tragicul eveniment. Fostul președinte Bill Clinton, care a fost prieten cu Steve, a declarat: ”O să-mi fie dor de el și de entuziasmul lui mai mult decây aș putea spune și sper că, în sfârșit, și-a găsit pacea”.

Liz Hurley și multimilionarul Bing au fost împreună aproape un an înainte ca actrița să rămână însărcinată. La acest moment însă Bing a pretins că nu este tatăl și a cerut un test ADN pentru a determina paternitatea. Într-o declarație publică, producătorul a pretins că a fost într-o relație ”non-exclusivă” cu Liz, ceea ce ea a negat.

”I-am fost complet fidelă lui Stephen cât timp am fost împreună”.

Testul de paternitate a dovedit că Steve Bing este, într-adevăr, tatăl lui Damian. Bing a moștenit impresionanta avere de 480 milioane de lire sterline de la bunicul său, pe când era foarte tânăr, și a jurat să-i dea fiului său câte 100.000 de lire sterline în fiecare an. Damian are 18 ani acum, deci îi va rămâne o avere de 1.800.000 de lire sterline. 

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 13: Cristian Dascălu, despre cum a refuzat oferte de la Google și Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies