(P) Lansarea Mighty Eagles cu 5555 NFT-uri unice va avea loc în data de 10 martie

(P) Lansarea Mighty Eagles cu 5555 NFT-uri unice va avea loc în data de 10 martie
Data publicarii: 10 Martie 2022
Data actualizare: 10 Martie 2022
Lumea cryptomonedelor este cu adevărat fascinantă și discutăm despre un adevărat trend în ziua de astăzi. Un ultim alt trend din lumea crypto care crește pe zi ce trece în popularitate și de care cu siguranță majoritatea oamenilor au auzit, este achiziționarea și vânzarea de NFT-uri. 

În jurul NFT-urilor discutam despre sume cu adevărat impresionante, în multe cazuri chiar sume de milioane de dolari.  

Există tot mai multe proiecte de NFT-uri peste tot în lume, iar această piață prinde din ce în ce mai mult contur și la noi în țară. 

Un exemplu foarte bun este reprezentat de proiectul românesc Mighty Eagles, care cuprinde 5555 de NFT-uri unice.

Mighty Eagles este o colecție de 5555 NFT-uri, un proiect românesc ce urmează să fie lansat în data de 10 martie 2022 pe blockchain-ul Elrond. Acest proiect este proaspăt și oferă o mulțime de beneficii și premii pentru colecționari și deținători. Un vultur își câștigă cinstea din furtunile pe care le îndură.

Pentru cei care nu sunt la curent în totalitate, un NFT este un activ digital care reprezintă obiecte din lumea reală, cum ar fi obiectele de artă, muzică, jocuri video, industria cinematografică și lista poate continua. Acestea sunt cumpărate și vândute online, în general prin intermediul criptomonedelor și sunt, în general, codificate cu același software de bază ca multe monede virtuale.

NFT-urile sunt, de asemenea, unice sau cel puțin fac parte dintr-o serie foarte limitată și au coduri de identificare unice.

Spre deosebire de o unitate de Bitcoin de exemplu, totuși, fiecare NFT este complet unic, așa că nu poate fi înlocuit. Drept urmare, NFT-urile au devenit active digitale de colecție care au o valoare foarte mare dar care variza în funcție de proiect și de tot ce se află în spatele acestuia, la fel cum arta fizică are și ea o valoare foarte mare în funcție de autor și istoria din spate.

În cadrul proiectului Mighty Eagles, fiecare NFT are un design unic iar prețul va fi de 0.8 egld. În plus, la fiecare 100 de NFT-uri vândute, se va organiza câte o extragere în cadrul căreia vor fi aleși 4 posesori care vor avea șansă de a împarți un premiu de 2000$.

Echipa Mighty Eagles susține că fondurile obținute în urma vânzării de NFT-uri se vor folosi în cea mai mare proporție în interiorul proiectului, pentru comunitatea Mighty Eagles, dar și în scop caritabil. 10% din venituri vor fi direcționate către un ONG ales în totalitate de membrii comunității. Cu alte cuvinte, dacă te numari printre cei care sunt pasionați de tot înseamnă NFT-uri, te atrage proiectul acesta și iți dorești să ajuți diverse cauze, ai șansa de a o face prin intermediul proiectului Mighty Eagles.

Menționam și faptul că planurile echipei cu privire la acest proiect sunt foarte mari. Acestia doresc să recompenseze deținătorii de NFT-uri în LKMEX, săptămânal, după ce colecția va fi vândută în totalitate, deoarece, fără cei care achizitioneaza astfel de „produse”, proiectul nu se poate susține. 

Ne putem mândri cu faptul că, în spatele proiectului românesc Mighty Eagles, se află o echipă restrânsă dar tânără, motivată și mandră de idee și de munca depusă până în prezent, fiind unul dintre puținele proiecte mari de NFT de la noi din țară.

Răzvan, 24 de ani, Constanța - “CEO-ul proiectului Mighty Eagles, manager în afara proiectului, ajut echipa cu orice este nevoie dar cea mai mare experiență a mea este de a conduce o afacere”.


Daniel, 30 de ani, Irlanda - “Eu sunt Co-Founder ul proiectului, pe partea de DEV, și backend. Încercăm să revoluționam piața Elrond cu acest proiect!


Horațiu, 17 ani, Sighișoara - “Eu mă ocup pe partea de Marketing a acestui proiect, ajut echipa pentru a ajunge la un alt nivel”.


Ștefan, 19 ani, Constanța – Designer - “Eu am vrut să îmbin arta cu blockchain-ul și să ajutăm comunitatea prin a face bani pasiv cu proiectul nostru”.

Cei de la Mighty Eagles menționează că lucrează deja și la un joc de tip Play to Earn – P2E, joc în cadrul căruia accesul se vă face pe baza NFT-urilor achiziționate. Scopul jocului este acela de a răsplăti posesorii de NFT-uri pe măsură ce avansează mai mult în joc, prin premii în egld. 

Dacă și tu te numeri printre cei care sunt interesați de tot acest fenomen al NFT-urilor și proiectul Mighty Eagles iți surâde și vrei să faci parte din comunitate dar și să ajuți în diverse cauze, în data de 10 martie, lansarea oficială se va face pe site-ul trust.market, iar achiziționarea unui NFT Mighty Eagles se va face prin intermediul aplicației Maiar, aplicație care a fost dezvoltată de echipa Elrond. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!