Regina Elisabeta a II-a, prima întâlnire oficială după ce s-a vindecat de Covid-19

Regina Elisabeta a II-a, prima întâlnire oficială după ce s-a vindecat de Covid-19
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Martie 2022
Data actualizare: 08 Martie 2022
Regina Elisabeta a II-a a avut o întrunire cu prim-ministrul canadian Justin Trudeau la Castelul Windsor. Este prima întâlnire oficială a monarhului după ce s-a vindecat de Covid-19. 

Regina Elisabeta a II-a (95 de ani) a fost confirmată cu Covid în 20 februarie, la câteva zile după ce fiul ei Charles și soția acestuia au contractat virusul. 

În imaginile date publicității, Elisabeta a II-a și Justin Trudeau își strâng mâinile și zâmbesc. Regina a folosit un baston pentru a se deplasa.

Cu prilejul acestei vizite, Regina Elisabeta a II-a și-a arătat și solidaritatea față de poporul ucrainean. 

Pe masa din biroul în care a avut întâlnirea dintre monarh și premierul canadian se afla o vază plină de flori galbe și albastre, culori ale drapelului ucrainean. 

Regina Elisabeta a II-a a făcut săptămâna trecută o “donație generoasă” Comitetului de urgență în caz de dezastre din Regatul Unit (DEC) pentru situația de criză din Ucraina.

Regina Marii Britanii a decis să părăsească Palatul Buckingham și să facă din Castelul Windsor principala ei rezidență, acolo unde a stat până la moartea Prințului Philip.

Monarhul de 95 de ani nu se va mai întoarce niciodată să locuiască în Palatul Buckingham, unde se pare că nu a mai petrecut o noapte din luna martie a anului 2020.Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!