REVELION 2022 în București: singura petrecere din stradă! Carla's Dreams, printre artiști

REVELION 2022 în București: singura petrecere din stradă! Carla s Dreams, printre artiști
Citeste mai mult despre: Revelion concert, Bucuresti,
Data publicarii: 28 Decembrie 2021
Data actualizare: 28 Decembrie 2021
Nu vom avea Revelion 2022 în Piața Constituţiei, dar vom avea în Sectorul 3. Singura petrecere din stradă, anunțată de Revelion 2022 în București, va fi organizată în Parcul Titan din Sectorul 3 al Capitalei.

Puține zile ne mai despart până la trecerea dintre ani, iar pregătirile pentru Revelion sunt în toi! Totuși puține orașe din țară au organizat Revelionul în stradă. Pentru al doilea an consecutiv, Piața Constituției din Capitală nu va găzdui nicio petrecere organizată în noaptea dintre ani. Motivele care au dus la această decizie sunt variate: pandemia, timpul scurt pentru organizare și lipsa de bani. Aceeași lipsă de resurse financiare a făcut ca Bucureștiul să fie modest împodobit de sărbători.

 

Pentru noaptea de Revelion, autoritățile au permis chefurile în aer liber, fără a impune o oră anume la care să se dea stingerea și fără limită de participanți. Masca rămâne însă obligatorie. Medicii le recomandă oamenilor să o poarte corect, chiar dacă vorbim de un spațiu deschis, și atrag atenția că efectul petrecerilor va fi resimțit undeva la jumătatea lunii ianuarie.

 

Concertele de la REVELIONUL 2022 din Parcul Titan

 

După ce anul trecut au fost sistate toate petrecerile de Revelion, Primăria Sectorului 3 a preluat inițiativa în București și va organiza, anul acesta, un eveniment în Parcul Titan pentru a intra cu optimism în anul 2022. Numit sugestiv, ”Speranță, din 3 (Sectorul 3 – n.red), Revelionul va începe vineri, la ora 22.00. Accesul va fi liber și nu se cere certificat covid. Vor concerta Carla’s Dreams, Puya și Manuel Riva.

 

Concertele vor avea loc pe scena amplasată în proximitatea statuii Calul Titanilor (acces din bulevardul Liviu Rebreanu). Spectacolul multimedia, cu durata de 30 de minute, va avea loc pe lacul IOR și va putea fi urmărit din mai multe puncte din jurul acestuia.

 

Pe scena amplasată în apropierea statuii Calul Titanilor (acces din bd. Liviu Rebreanu), programul artistic debutează la ora 22.00, cu DJ-ul și producătorul muzical Manuel Riva, artist prezent în clasamentele Billboard internaționale, ale cărui piese sunt adăugate în playlisturile celor mai mari DJ din lume, precum Tiesto, Fedde LeGrand, Cosmic Gate sau Sander Van Doorn, fiind totodată unul dintre artiștii nominalizați la Europe Music Awards, ca „Best Romanian Act”.

 

Ce surprize au fost anunțate

 

Concertele Puya și Carla's Dreams vor fi urmate de un show multimedia, cu durata de 30 de minute, cu vizibilitate din mai multe locuri din jurul Lacului IOR, la miezul nopții. Cinci elemente diferite vor fi combinate, însă vedeta nopții este spectacolul de artificii, a cărui dinamică va fi completată de lumini, lasere, flăcări și videoproiecție, într-un show care, la final de an, traversează meridianele, schimbă registrele, alternează temele muzicale, cu o dinamică specială și un obiectiv bine definit: satisfacția privitorului, emoția spectatorului.

 

Informații despre acces:

 

Intrarea este liberă. Evenimentul a fost conceput astfel încât să fim împreună, însă în condiții de siguranță sanitară, specifice perioadei pe care o traversăm. Purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței sunt obligatorii pe toată durata evenimentului.

digitALL STARS – COLIND
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!