Spectacolul extraordinar "Lacul Lebedelor" vine în România în luna noiembrie, la Sala Palatului

Spectacolul extraordinar  Lacul Lebedelor  vine în România în luna noiembrie, la Sala Palatului
Citeste mai mult despre: lacul lebedelor, noiembrie, Sala Palatului,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 26 Septembrie 2018
“Lacul lebedelor”, primul balet al lui Tchaikovsky si cel mai apreciat balet al tuturor timpurilor revine pe scena Salii Palatului intr-o distributie de exceptie pe 11 noiembrie 2018, ora 19.30.

De aceasta data ne vor incanta primi solisti ai Teatrului Bolshoi , Anghelina Vlashinets si Ivan Alekseev acompaniati de solisti ai Teatrului Coroana Baletului Rusesc din Moscova.

Povestea printului Siegfried si a printesei Odette este magistral interpretata sub indrumarea coregrafului Anatoly Emelianov, dupa coregrafia clasica a lui Marius Petipa.

Anatoly Emelianov este director si fondator al Teatrului Coroana Baletului Rusesc din Moscova in 2002, aceasta devenind in scurt timp una dintre cele mai respectate companii de balet din lume.

“Lacul lebedelor” este un spectacol inegalabil jucat pe marile scene ale lumii inclusiv in Zambia si Kenya. Luxurianta productie aduce pe scena 35 balerini in costume spectaculoase.

ANGELINA VLASHINETS

Nascuta la Moscova, in 2008 a absolvit Academia de coreografie din Moscova (clasa pedagogului Irina Procofieva) si este angajata in trupa de Balet a Teatrului Balshoi. Tot in acest an in Soci, Rusia obtine premiul intai la concursul international "Tanarul balet al lumii", organizat de coregraful nr.1 al Rusiei,, maestrul de talie mondiala Iurii Grigorovici. Joaca pana in prezent numeroase roluri in spectacolele Teatrului Balshoi.

IVAN ALEXEEV

Nascut in Voronetz, Rusia in 2005 a absolvit cu mentiune Scoala de coregrafie din Voronetz (pedagog Ludmila Sâciova) si a fost angajat in Trupa de balet a teatrului din Voronetz. A jucat mai multe roluri, inclusiv printul Siegfried din "Lacul lebedelor". In 2007 efectueaza cu Teatrul un turneu in Statele Unite unde a fost inalt apreciat in ziarul "New York Times". In 2008 a obtinut premiul al treilea la concursul international "Tanarul balet al lumii" care s-a desfasurat in Soci, Rusia.

Din 2011 este angajat in trupa de balet a Teatrului Balsoi unde pana in prezent joaca in diferite spectacole ce fac parte din repertoriul Teatrului. Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, statia de metrou Unirii 1, precum si online pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, myticket.ro si entertix.ro.

FULLSCREEN
Spectacolul extraordinar "Lacul Lebedelor" vine in Romania in luna noiembrie, la Sala Palatului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO