Vladimir Klitschko a apărut din nou în public! Cum s-a filmat după ce a negociat cu Germania

Vladimir Klitschko a apărut din nou în public! Cum s-a filmat după ce a negociat cu Germania
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Aprilie 2022
Data actualizare: 06 Aprilie 2022
În urmă cu doar câteva zile, Vitali Klitschko, primarul orașului Kiev și fost campion mondial la box, a dezvăluit că fratele lui, Vladimir, a plecat din Ucraina, cu destinația Germania.

Atunci, Vitali Klitschko a spus că speră ca fratele lui să se întoarcă în țară cu vești bune, chiar dacă gurile rele afirmau că Vladimir a decis, de fapt, să fugă de război. Acum, Vladimir Klitschko a revenit din Germania și a afirmat că a primit foarte mult ajutor.

„Pot spune că ajutorul pe care Germania i-l oferă Ucrainei este remarcabil. Fie că este vorba despre ajutor material, despre provizii sau despre armament pentru apărare, ajutorul este de proporțiile ororilor acestui război pe care regimul lui Vladimir Putin îl desfășoară în țara mea. După două zile de discuții intense, vă pot spune că acele cuvinte din imnul vostru nu sunt vorbe goale. Unitate, dreptate și libertate! Da, Germania și Ucraina sunt mai unite ca niciodată, pentru că împreună apără legile internaționale și valorile libertății. Istoria este martoră și nu va uita niciodată”, a spus Vladimir Klitschk după ce s-a întors în Ucraina.

Vezi și: Adevărul despre palma lui Will Smith!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!