Vladimir Putin ar urma să fie operat de cancer! Cine va conduce invazia din Ucraina în locul lui

Vladimir Putin ar urma să fie operat de cancer! Cine va conduce invazia din Ucraina în locul lui
Citeste mai mult despre: Vladimir Putin, nikolai patrusev,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Mai 2022
Data actualizare: 07 Mai 2022
Jurnaliștii de Daily Mail au venit în ultima zi a lunii aprilie cu o informație de-a dreptul incredibilă: Vladimir Putin ar avea cancer, chiar dacă rușii neagă cu tărie acest lucru, iar liderul de la Kremlin ar urma să fie operat în curând. Britanicii citează un canal de Telegram și merg  chiar mai departe: Vladimir Putin ar avea și parkinson și simptome de schizofrenie!

Din câte se pare, dacă informațiile sunt reale, președintele rus și-a făcut deja planul și a pregătit terenul, urmând ca atribuțiile sale să îi fie delegate lui Nikolai Patruşev, fost șef al FSB (Serviciul Federal de Securitate, mai exact serviciul secret al rușilor înființat în 1995, adică succesorul KGB-ului).

„Medicii spun că este nevoie de operație, însă momentan nu a fost stabilită data. Va fi supus unei intervenții chirurgicale și o perioadă va fi incapabil să își desfășoare activitățile firești. Știm foarte bine că are cancer și boala Parkinson, așa cum am spus de multe ori. Maladiile progresează”, au scris și cei de la The Sun.

Mai mult decât atât, sursele citate afirmă că Vladimir Putin ar avea cancer abdominal sau la tiroidă şi parkinson de aproximativ 18 luni. Însă operația nu va avea loc înainte de data de 9 mai 2022, când în Piața Roșie va fi comemorată Ziua Victoriei, în cinstea biruinței Rusiei în cel de-al Doilea Război Mondial.

În vârstă de 70 de ani, Nikolai Patruşev ar fi omul care l-a convins pe Vladimir Putin că Ucraina este plină de neonaziști, el fiind cel mai apropiat om de liderul de la Kremlin. Din 2008, Nikolai Patruşev este preşedinte al Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse. Născuți amândoi la Leningrad (Sankt Petersburg), Vladimir Putin și Nikolai Patruşev se cunosc încă de pe vremea când amândoi făceau parte din serviciile secrete ruse.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!