Ce am găsit în Apex Legends - mitzuu & Antonia Nuckle & RobyNET - Facem Level (Gen Session) – episodul 23

Ce am găsit în Apex Legends - mitzuu Antonia Nuckle RobyNET - Facem Level (Gen Session) ndash; episodul 23
Citeste mai mult despre: Apex Legends, Gen Session,
Data publicarii: 25 Martie 2021
Data actualizare: 25 Martie 2021
Ca în fiecare joi, AKollo revine cu show-ul exclusiv digital ”Facem Level”, într-un gen session cu mitzuu, Antonia Nuckle și RobyNET.

Cei trei gameri, alături de Akollo vor încerca Apex Legends. Ce spune Antonia despre acest joc: ”În momentul în care a apărut, eu am fost superhype, mi-a plăcut trailerul. L-am descoperit random pe YouTube și am spus: wow, jocul ăsta trebuie să-l joc. Dar, în sezonul doi, când au schimbat și harta, atunci m-am detașa de joc”.

”Eu, până acum, am confundat Apex cu Valorant”, mărturisește și mitzuu, spre amuzamentul tuturor. 

”Eu am un prieten care se joacă ca disperatul. Nu știu, de mine nu se prinde jocul ăla. Ai nevoie de foarte mult movement și eu sunt gras, nu e ok”, adaugă și RobyNET.

Urmăriți, mai jos, experiența celor patru în Apex.

 

Apex Legends e despre eroi în primul rând, nu doar despre cei din spatele monitoarelor. Adică, fiecare personaj are puteri speciale care pot cântări enorm în echipa de trei, bineînţeles, alături de alţi eroi cu alte puteri. Da, spre deosebire de de PUBG sau Fornite echipele sunt de trei şi nu de patru, aşadar dacă treci pe Apex Legends va trebui să renunţi definitiv la un prieten.

Grafica este interesantă şi departe de realismul din PUBG, harta este complexă şi oferă oportunităţi pentru strategii multiple. E interesant şi sistemul de loot, de găsire a armelor. Te îndeamnă la explorare permanentă.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies