Ce se întâmplă, doctore? revine pe ecrane. În fiecare dimineață, de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV

Ce se întâmplă, doctore? revine pe ecrane. În fiecare dimineață, de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV
Citeste mai mult despre: Ce se intampla, doctore?, Oana Cuzino,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 28 Septembrie 2020
Data actualizare: 28 Septembrie 2020
Emisiunea ”Ce se întâmplă, doctore?” revine pe ecrane din 28 septembrie.

Ce se întâmplă, doctore? vine în ajutorul nostru și ne aduce informația esențială din sănătate, livrată acolo unde o așteaptă publicul, la Știrile dimineții de la PRO TV. 

”În noul sezon vom încerca să abordam și alte subiecte medicale cu care se confruntă oamenii, în afara subiectului principal al zilei, respectiv pericolul infecției cu virusul Sars Cov2. Ne vom referi la afecțiunile sezoniere ce se exacerbează odată cu sezonul rece, afecțiunile reumatismale, cardiace, alergiile de toamnă, afecțiunile gastrointestinale, modificarile de dispoziție și multe altele. Bineînțeles, venim în ajutorul celor preocupați de consolidarea sistemului imunitar a tuturor membrilor familiilor, de la mic la mareprin remedii care țin de stilul nostru de viață zilnic, suplimentarea adecvată și remediile naturale care ne sunt la îndemână. Ne preocupă și inovația în terapia oncogenică, ce a făcut un salt uriaș cu ajutorul tehnologiei prin medicina personalizată, imunoterapie și terapiile farmacogenetice, care ajută medicul oncolog în stabilirea celui mai potrivit model de tratament al pacienților cu cancer, crescând calitatea vieții și speranța de viață a acestora. Vom discuta și despre medicina digitală, vom face cunoscute publicului aplicațiile mobile sau dispozitivele portabile care ne sunt accesibile pentru a monitoriza starea de sănătate a pacienților cronici, tratarea și monitorizarea  la distanță." Oana Cuzino

Din 28 septembrie, de luni până vineri, în fiecare dimineață, Ce se întâmplă, doctore? ne aduce informațiile relevante din sănătate în cadrul Știrilor PRO TV!

 

Vezi și:  Masked Singer România - Ediția 3
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies