Corina Caragea și Ramona Păun abia așteaptă să înceapă show-urile la PRO TV. Ce vor urmări prezentatoarele

Citeste mai mult despre: Corina Caragea, Ramona Paun,
Data publicarii: 26 August 2022
Data actualizare: 26 August 2022
Grila de toamnă de la PRO TV a fost anunțată recent, iar cele două prezentatoare, Corina Caragea și Ramona Păun, ne-au dezvăluit, în cadrul unui interviu exclusiv, care sunt show-urile lor preferate. Iată ce vor urmări prezentatoarele!

Ramona Păun a dezvăluit că nu ar fi putut face parte din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, asta pentru că probele i se par extrem de dificile. Rămâne telespectator când vine vorba despre emisunea din Republica Dominicană, însă recunoaște că și-ar fi dorit să fie concurentă la „Vocea României”. 

„În niciun caz la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Nu știu cum rezistă concurenții acolo, mi se pare terifiant ce probe au. Cândva visam să cânt! Să fi fost concurent la „Vocea României și să fi întors măcar un scaun. Ar fi fost ideal”, ne-a dezvăluit Ramona Păun.

Și Corina Caragea a rămas profund impresionată de rezistența concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Întrebată la care show din grila de toamnă PRO TV și-ar fi dorit să participe, frumoasa prezentatoare a răspuns:

„Mi-ar fi plăcut să am o voce senzațională cu care să mă prezint la show-ul nostru, dar nu este cazul. Sunt prea fricoasă să mă bag la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Mi-ar plăcea să văd cum este să lucrezi la un film, în fața sau în spatele camerei, Mi se pare o experiență foarte interesantă”

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies