Cum arată Lady Gaga așa bine la 35 de ani? - Trending Review cu Daragiu - episodul 61

Cum arată Lady Gaga așa bine la 35 de ani? - Trending Review cu Daragiu - episodul 61
Citeste mai mult despre: Trending Review, Bill Gates, Lady Gaga,
Data publicarii: 02 Aprilie 2021
Data actualizare: 02 Aprilie 2021
Ca în fiecare vineri, vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca vine la ”Trending Review” cu cele mai fierbinți subiecte care au stârnit reacții pe net în ultimele zile. 

Daragiu ne pune la curent cu ultimele scandaluri din viața prințului Harry, ne dezvăluie pozele cu care Lady Gaga a incendiat netul de ziua ei, când a împlinit 35 de ani, dar ne duce și pe Marte, să vedem ce mai face roverul Perseverance. 

Daragiu ne dezvăluie și cine este vedeta din România cea mai îndrăgită de copii. Este Selly, este Smiley? Răspunsul o să-l găsiți în noul episod al show-ului ”Trending Review” de mai jos.

Din show aflăm și despre vremurile în care Marte era o planetă albastră, la fel ca Pământul, dar și despre experimentul de estompare a Soarelui cu praf de cretă.

În încercarea de a amâna efectele dezastruoase ale încălzirii globale, cercetătorii de la Universitatea Harvard au decis să pună în practică un experiment despre care se spune că ar putea schimba soarta planetei în următorii ani. Susținuți financiar de câțiva miliardari, printre care și Bill Gates, cercetătorii vor lansa, în această vară, un balon umplut cu carbonat de calciu (praf de cretă) de lângă orășelul suedez Kiruna.

Și, dacă vreți să vedeți cum arată desenul care s-a vândut la licitație cu 69 milioane de dolari, urmăriți, mai jos, noul episod al emisiunii Trending Review cu Daragiu. 

FULLSCREEN
Cum arată Lady Gaga așa bine la 35 de ani? - Trending Review cu Daragiu - episodul 61
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies