Europa League, Conference League și Cupa Angliei se văd la PRO TV

Europa League, Conference League și Cupa Angliei se văd la PRO TV
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 25 August 2021
Data actualizare: 25 August 2021
Pentru următorii trei ani, grupul PRO TV a achiziționat drepturile TV pentru meciurile din două competiții europene foarte importante, Europa League și Conference League, dar și drepturile pentru Cupa Angliei.

Toate meciurile din cele trei competiții se vor vedea live și în exclusivitate la PRO TV și PRO X, dar și online pe VOYO.ro, începând cu această toamnă.

Grupul PRO TV a anunțat totodată și achiziția celor mai interesante lupte Ultimate Fighting Championship (UFC), care se vor vedea din 4 septembrie la PRO X.

„MMA este sportul cu cea mai rapidă creștere a popularității la nivel global, Ultimate Fighting Championship fiind lider detașat. Suntem încântați că putem include această competiție în oferta noastră de conținut pentru publicul masculin”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

În cadrul evenimentului de lansare a grilei de toamnă, grupul PRO TV a anunțat și marile show-uri care vor fi în primăvara anului 2022. Printre acestea: „MasterChef”, „Românii au Talent”, „Imperiul Leilor” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care revine după o pauză de șapte ani!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!