INTERVIU Tudor Chirilă: ”Vrem să oferim o scenă absolvenților care sunt privați de petrecerea clasică de adio”

INTERVIU Tudor Chirilă:  Vrem să oferim o scenă absolvenților care sunt privați de petrecerea clasică de adio
Citeste mai mult despre: Tudor Chirila, interviu,
Data: 12 Iunie 2020
Joi, 18 iunie, de la ora 19.00, Tudor Chirilă și trupa Vama vă invită la cea mai tare petrecere de absolvire, ”Vama Absolvirus Party”. 

Evenimentul va fi transmis LIVE pe mai multe platforme digitale: contul de Youtube și Facebook Vama, contul de Facebook al lui Tudor Chirila, pe www.protvplus.ro, pe contul de YouTube și pagina de Facebook Kiss FM.

Citește și: Vama Absolvirus Party, cea mai tare petrecere pentru toți absolvenții promoției 2020

Vama dă petrecere online pentru promoția 2020... La ce să se aștepte fanii?

Fanii ar trebui să se aștepte la mai mult decât un concert Vama, la o încercare a noastră de a-i conecta unii cu alții, pe cei care sunt direct vizați de această petrecere, căci noi avem și fani mai mici și fani mai mari decât vârsta la care trimite, efectiv, petrecerea, adică absolvenții de liceu și absolvenții de facultate. 

O să fie o emisie specială, foarte dinamică, foarte interactivă și, nu în ultimul rând, foarte atrăgătoare din punct de vedere grafic. Va fi mai mult decât un concert și sperăm foarte mult în încercarea noastră de a oferi o voce elevilor și un prilej de a transforma un eveniment poate nu atât de plăcut - sau lipsa unui eveniment plăcut - într-o amintire memorabilă. Deci vrem să oferim o scenă tuturor celor care termină acum și sunt privați de ceremonia clasică de la revedere. 

Ce mesaj ai pentru absolvenții care, din cauza situației speciale cauzate de pandemie, nu au avut parte de tradiționalele ceremonii și petreceri de final?

Mesajul meu este destul de simplu...Viața e prea frumoasă și merge totdeauna înainte ca să merite să vă împiedicați de un neajuns, pentru că este, într-adevăr, un neajuns emoțional să nu poți să te desparți așa cum te așteptai de colegii tăi, să nu poți să spui la revedere. Cumva, trebuie luate mereu lucrurile bune și este important că există un final, este important că este momentul pentru un nou pas în viață, e important că a existat un examen la care să-și măsoare fiecare forțele și e important că o etapă s-a încheiat și nimic nu poate să umbrească bucuria de a absolvi. Fără ceremonie, cu ceremonie, bucuria de a absolvi este acolo… se încheie o etapă din viață și un sfârșit este un alt început. 

Acest concert este cadoul vostru de absolvire pentru liceeni și studenți... Ce ”cadou” ți-ar plăcea să primiți voi, în schimb, de la fani?

Noi primim mereu cadouri de la fanii noștri. Adică, ei ne ascultă muzica, ei sunt unul dintre motivele pentru care merită să cântăm și să încercăm să facem muzică din ce în ce mai bună… Adică faptul că știm că avem fani care sunt aproape de noi în toate momentele noastre este cel mai frumos cadou.  

A trecut ceva de când ai absolvit tu liceul. Îți mai amintești cum ai sărbătorit atunci? Un moment memorabil...

Uite, o să fiu foarte sincer. Eram foarte teribilist, probabil ca majoritatea băieților din generația mea, și, din teribilism făceam multe lucruri, printre care și consumul de alcool. Prin urmare, fiind și teribilist și tânăr, nu știam să negociez foarte bine cu chestia asta… Îmi aduc aminte că petrecerea noastră de final de liceu era undeva, la Sinaia, și pentru mine s-a terminat mult mai repede decât a început. Pentru că m-am îmbătat atât de tare încât am ratat startul petrecerii și m-am trezit în camera mea, undeva, după mijlocul petrecerii. Așa că amintirea mea este ușor ”blank” (râde). Mă uit în spate și mă amuz. Știu că multă lume o să zică: ”Aaaa, s-a îmbătat modelul”… Nu sunt modelul nimănui și nici nu tind să fiu, e pur și simplu amintirea mea de la petrecerea de absolvire. Și până și asta e o amintire haioasă – faptul că nu am o amintire. 

Până pe 18 iunie, absolvenții de liceu și facultate pot trimite, pe www.vamamusic.ro/absolvirus, mesajul lor pentru colegi, pentru profesorul preferat sau chiar pentru toată promoția 2020 – audio, video sau sub formă de text, iar acesta va fi integrat în petrecerea-concert ca să-l vadă toată țara. 

”Vama Absolvirus Party” are loc joi, 18 iunie, de la ora 19.00 pe mai multe platforme digitale: contul de Youtube și Facebook Vama, contul de Facebook al lui Tudor Chirila, pe www.protvplus.ro, pe contul de YouTube și pagina de Facebook Kiss FM.

Foto: Barna Nemethi

Vezi și: Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 12: Daragiu, salvat de un cățel
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO