Mădălina Craiu din "Clanul" nu este pasionată doar de actorie. Cum își petrece actrița timpul liber

Mădălina Craiu din Clanul nu este pasionată doar de actorie. Cum își petrece actrița timpul liber
Citeste mai mult despre: Clanul, Madalina Craiu,
Data publicarii: 17 August 2022
Data actualizare: 18 August 2022
Superproducția "Clanul", care va putea fi urmărită de telespectatori începând din toamna aceasta pe PRO TV și în avans pe VOYO, o aduce în casele românilor și pe actrița Mădălina Craiu, cea care o va interpreta pe jurnalista Ilinca Anghel.

Într-un interviu exclusiv pentru PRO TV PLUS, Mădălina Craiu a vorbit atât despre personajul pe care îl interpretează în "Clanul", relația cu ceilalți colegi de platou, cât și despre pasiunile pe care le dezvoltă în timpul liber. 

"E o listă lungă. Acum, activitatea principală pe care o practic cel mai mult este călăria. M-am apucat de echitație acum 7 luni și sunt super încântată, sunt foarte pasionată. Probabil pe locul doi vine căutatul de antichități. Adică tot ce înseamnă târg de vechituri, oriunde. Pe oriunde călătoresc, oriunde mă duc, caut dacă au târg de vechituri (...). Și apoi, multe, ieșitul cu prieteniii, cititul...", a detaliat încântată aceasta.

Cât despre relația cu ceilalți actori, Mădălina Craiu a rescunoscut cu zâmbetul pe buze că este o chimie foarte bună între ea și colegii de platou, în special cu Denis Hanganu, Marian Olteanu și Carmen Tănase, cei cu care actrița are cele mai multe scene în serial.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 

 

Vezi interviul integral mai jos:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies