Miliția Modei. Costi Diță despre „Kim Kardashian a Angliei”: Îți da senzația de balon umplut cu apă

Miliția Modei. Costi Diță despre Kim Kardashian a Angliei : Îți da senzația de balon umplut cu apă
Autor: Redactia
Data publicarii: 25 Mai 2020
Data actualizare: 25 Mai 2020
Costi Diță a analizat la rubrica Miliția Modei de pe protv.ro ultima apariție a lui  „Kim Kardashian a Angliei”, Lauren Goodger. Britanica, recunoascuta pentru formele sale voluptoase, și-a pus în valoare posteriorul bombat purtând o pereche de colanți roz ultra mulați.

„Nu știu dacă a pornit de la Kim Kardashian treaba asta cu fundurile, nu știu dacă ea e mama fundurilor sau șefa, dar e clar că s-a răspândit. La doamna Lauren...ce poliția modei?! Că trebuie arestată și închisă! E pe față! „O să vă pun fundul direct pe față, ca să nu puteți respira de fundul meu!”

Ce să judeci... în general merge pe mulat, de îți da senzația de balon umplut cu apă, ai senzația că se varsă cascada”, a spus „criticul de moda” al protv.ro Costi Diță.

Sursa foto: Profimedia

Devenită celebră în urma apariției într-o emisiune de tip reality show, Lauren Goodger a rămas în atenția presei prin outfiturile sale la limita decenței. Deși nu are chiar o siluetă 90-60-90, formele sale voluptoase îi atrag pe mulți bărbați. Vedeta nu a făcut un secret din faptul că a apelat la operațîi estetice pentru a arăta astfel. Cu toate astea, nu recunoaște nici în ruptul capului că și-a pus implanturi fesiere, desi fanii o acuză mereu de acest lucru. Lauren și-a mărit sânii și cârcotașii spun că și-ar fi mărit și fundul pentru a arăta ca surorile Kardashian.

„Se vrea căprioară, dar nu e ... E 3 în 1. Nu înțeleg cum se justifică faptul că i-a crescut fundul... Recunoscti că ai făcut operații, dar în cazul fundului nuuuu, nu e nimic acolo... Spui că vrei să faci radiografii, păi fă-le... e clar că sunt implanturi!”, mai spune Costi Diță.

Vezi si: Miliția modei. Costi Diță despre Bebe Rexha: Putea să își pună silicon și în degete, dar totuși nu a făcut astaVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies