Nicolas Cage și Leonardo DiCaprio, la cuțite din cauza unui cap de dinozaur unicat. Trending Review cu Daragiu - Episodul 88 

Nicolas Cage și Leonardo DiCaprio, la cuțite din cauza unui cap de dinozaur unicat. Trending Review cu Daragiu - Episodul 88
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 08 Octombrie 2021
Data actualizare: 08 Octombrie 2021
Ca în fiecare zi de vineri, vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca ne aduce cele mai tari subiecte de pe net, care au făcut vâlvă în ultimele zile. 

Este un lucru cunoscut faptul că actorii au pasiuni bizare, iar uneori alegerile lor nu sunt dintre cele mai fericite. Acesta pare să fie și cazul lui Nicholas Cage care și-a risipit aproape întreaga avere pentru a-și cumpăra tot felul de lucruri neobișnuite.

15 case, un Lamborghini cu sute de cai putere, o insula privată, două castele și...un craniu de dinozaur, sunt doar câteva dintre achizițiile făcute de Nicolas Cage. Un asemenea subiect picant nu putea trece neobservat de către Alex Daragiu! În ediția cu numărul 88 a Trending Review, Daragiu dezvăluie cu ce actor s-a războit Cage în timpul licitației pentru capul de dinozaur! 

Un alt subiect abordat de Alex este influența pe care o au rețelele de socializare asupra comportamanetului uman. El trece în revistă beneficiile utilizării aplicațiilor Instagram, Facebook, dar și Tik-Tok, dar subliniază și pericolul reprezentat de folosirea excesivă a lor. 

Pentru a afla cum au reușit două maimuțe simpatice de la grădina zoologică să stârnească revolta vizitatorilor și să îi facă să roșească urmăriți ediția cu numărul 88, prezentată de Alex! 

Leonardo DiCaprio se bate pe un cap de dinozaur!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!