Otniela Sandu și Radu Constantin, adevăruri nespuse despre relația lor: Acum viața are mai multă culoare și adrenalină

Otniela Sandu și Radu Constantin, adevăruri nespuse despre relația lor: Acum viața are mai multă culoare și adrenalină
Otniela Sandu și Radu Constantin. FOTO: @otniela
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Iunie 2021
Data actualizare: 13 Iunie 2021
Povestea lor a început pe Instagram cu o întâmplare care era să-l trimită pe Radu în lumea celor sfinți. Totuși, un sâmbure aflat la locul potrivit i-a adus față în față, iar acum s-au mutat împreună. Otniela Sandu și Radu Constantin dezvăluie în acest interviu lucruri neștiute despre viața lor de cuplu.

Otniela și Radu se știau din vedere, însă rețelele sociale i-au apropiat într-un mod neașteptat. Ea se fălea pe Instagram cu bomboanele vegane pe care le gătea, el a poftit la ele și a provocat-o pe Otniela să-i facă și lui. Fata s-a conformat, s-au întâlnit, iar el a plecat acasă cu o mostră din talentul culinar al fostei concurente de la FERMA. 

A doua zi, el era să se înece cu un sâmbure scăpat accidental de ea în compoziție și a vrut să-i ceară socoteală. A împachetat sâmburele într-o cutiuță de inel de logodnă și i l-a prezentat ca pe un trofeu.

Radu, te-ai gândit cum ai fi abordat-o pe Otniela dacă nu exista acel sâmbure? Dacă bomboanele erau OK, ce făceai?

„Ideea este că eu nu voiam să o abordez nicicum, nu am avut în cap treaba asta… a curs de la sine. Dar dacă nu exista nebunia cu bomboana, eu zic că mă descurcam cumva. Vorba aia, am făcut două seriale până acum, găseam eu un subiect, sunt un băiat creativ.”


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Otniela, tu chiar știi să faci bomboane sau încercai să-l impresionezi? Pentru cine ai mai gătit bomboane până acum? Gătit se spune, nu?

„Mmn… nici eu nu știu dacă se numește gătit sau nu. Știu doar că îmi place să inventez rețete care, în general, sunt apreciate. Recunosc că uneori prietenii sunt fascinați de poveste, dar și asta face parte din rețetă. Rețeta asta de bomboane chiar îmi iese, este luată de la cineva și, pentru că nu am putut să respect toate ingredientele, m-am jucat cu ce am găsit prin bucătărie și cu ce am crezut eu că s-ar potrivi. 

Și uite că rețeta asta a ajuns la inima cui trebuia. Este o rețetă pe care au primit-o mulți prieteni, dar nimeni, niciodată, nu a avut parte de sâmburele buclucaș.”

Otniela și Radu, interviu spate în spate

Încă nu au un an de relație, dar s-au mutat deja împreună. Radu și Otniela formează unul dintre cele mai luminoase cupluri de la noi. Ei au acceptat provocarea de a da detalii despre viața lor privată, fără să știe unul de răspunsurile pe care le va da celălalt.

V-ați mutat deja împreună. Radu, cum ați ajuns la această decizie? E un pas important. Mai ai colțul tău sau acum totul e „al nostru”?

„Nu a fost nici asta o decizie, a fost de la sine… Nu ne-am pus la masă și am zis: ne mutăm împreună… Pur și smplu așa s-a întâmplat. Pas important din punctul de vedere al normelor sociale. Pentru noi e un pas relaxat. Colțul meu… nu l-am avut nici până acum, iar acum mai puțin ca niciodată. Deci răspunsul este: NU, NU MAI AM NICIUN COLȚ ÎN CASĂ, ÎN CARE SĂ STAU ȘI EU ÎN LINIȘTE! Dar nici nu cred că mi-l doresc.”

Otniela, cum e să locuiești împreună cu Radu? E un tip expansiv, cuceritor de spații, sau se mulțumește cu puțin?

„Aventură, adrenalină, nebunie! Ce știu sigur este că din prima clipă când am stat împreună am avut sentimentul că-l știu de mult timp și că viața cu el o să fie nebunieeee. Nu știu cum de am făcut pasul ăsta atât de repede. Eu, care eram învățată cu perna mea, cu patul meu, cu locul meu, cu ideea că trebuie să treacă cel puțin un an ca să mă mut cu cineva… Cu spațiul meu când mă trezesc. Chiar sunt curioasă dacă Radu spune că se mulțumește cu puțin spațiu.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otniela Sandu (@otniela)


Hai să deschidem și subiectul ăsta: câți metri pătrați are șifonierul fiecăruia? Sau e la comun?

„Situația stă cam așa: împreună cu el am doar 40% din dressing. Și nu avem hainele la comun, cred că doar la rafturile din baie am câștigat. Inițial am luat unu, apoi două, apoi 3 și apoi și jumătate din al 4-lea. Plus încă două rafturi de la oglindă și 80% din zona în care este dușul. Măcar atât!”

Otniela Sandu: „Lansez o provocare pentru Radu”

Radu, Otniela... v-ați pune vreodată o poză împreună la profilul de Facebook/Instagram? De ce da? De ce nu? 

Radu: „Hmm… eu nu mi-aș pune, sincer. Adică, eu consider că fiecare trebuie să rămână cu personalitatea lui singulară și împreună să ne completăm, nu să intrăm unul peste celălalt. Iar pentru cei care și-au pus poza la profil împreună… să fie sănătoși! N-am nimic cu ei.”

Otniela: „Mi se pare amuzantă ideea de a avea o poză cu noi doi la profil, dar poze cu noi îmi place să mai pun, din când în când, în feed. În schimb, îmi place foarte tare să facem poze împreună și mereu trebuie să spun o rugăciune ca planetele să fie într-o anumită așezare și uneori există și atunci posibilitatea ca Radu să nu aibă chef de poze. 

Dar și când îl prind, fac 100 ca să avem amintiri. Cu această ocazile îi lansez și o provocare lui Radu: să purtăm o săptămână, la profil, o poză cu noi 2. Sper că acceptă, pentru că-l știu curajos.”

Otniela, cine e omul cu deciziile importante în cuplu? Știți voi, concediile, asigurările de casă și de mașină, achizițiile de lucruri noi și utile, unde mâncăm diseară....

„Chiar m-ai pus pe gânduri cu întrebarea asta. Aș zice că amândoi. Cred că Radu este doar puțin mai organizat și știe rostul unor lucruri mai tehnice. Dacă nu ar exista cineva și cu magia, și cu visatul, și cu notatul anumitor destinații, cu experimentatul culinar... zic eu că viața nu ar avea culoare. Deci, aș zice că este un echilibru frumos între noi. Pământ și aer.”

Radu, ce face Otniela mai bine decât tine? Ce nu poate face la fel de bine ca tine? Ok, în ce domeniu e o catastrofă?

„Se pricepe la Instagram mai bine decât mine. Are ochi, dom-le, știe să scrie, știe să țină oamenii acolo. Am de învățat de la ea lucruri în direcția asta, fiind amândoi în același domeniu. Aaaa, și mai are un talent mișto rău: știe să facă reclamă fără să se simtă că e reclamă, iar asta în lumea influencerilor e mare lucru. 

Ce nu poate face…hmmm cred că poate face orice cu puțin exercițiu. Sunt multe lucruri pe care le fac eu și ea nu le poate face, dar asta și pentru că facem lucruri destul de diferite pe de-o parte. Dar ce o enervează cel mai rău este că la orice sport sunt mai bun decât ea. ORICE SPORT AM ZIS!

Domeniile în care e catastrofă poate vrei să zici! Glumesc, catastrofă nu cred că mai e în nimic acum. Dar, în trecut, era catastrofă la a fi organizată.”

Otniela, întrebarea se repetă, dar mi-e lene s-o mai scriu o dată

„Cred că Radu este mult mai organizat decât mine. Și, uneori, mai rațional. Cred că încă nu poate să lase de la el atât de mult și încă nu poate să facă diferența dintre control și grijă. Când se încăpățânează și alege să nu mai vadă stânga și dreapta, aș zice eu că începe catastrofa. 

Dar, cumva, amândoi am învățat unul de la celălalt. Doar eu îți pot zice 3 lucruri acum: să fiu organizată și să îmi fac to do-ul pentru a doua zi, să mă trezesc muult mai de dimineață, să am mai multă încredere și să iubesc cum nu am mai iubit. Oops, am zis mai multe!”

Cine face cele mai frumoase și inspirate cadouri? 

Otniela: „Cele mai frumoase cadouri… încă de la început Radu a avut cadouri geniale, cu povești și surprize. Le oferă chiar și fără zile speciale. Flori spontan și alte mici gesturi. Până să fie aceste sărbători deja ne săturasem de cadouri. Eu de la el, spre exemplu, am o scrisoare - cel mai drag cadou - și un bilet de avion. Abia aștept să mergem.”

Radu: „Eu fac cele mai șmechere cadouri, ăsta e adevărul. Dacă ea a zis altceva, vă spun că minte! Sunt creativ, v-am zis. Chiar am imaginație și mă pricep.”

Trei întrebări scurte cu răspunsuri lungi

Cea mai reușită vacanță este...

Otniela: „Vacanța perfectă pentru mine ar fi: spontan, poate chiar fără bagaj pregătit, în miez de noapte, aventură, peripeții, cu rulotă poate, cu cortul, mai multe destinații într-o singură vacanță. Până acum nu am avut parte de asta, doar de mici ingrediente din rețeta asta, dar îmi doresc mult de tot o astfel de vacanță.”

Radu: „Cea mai reușită vacanță a fost, de fapt, când m-a dus Otniela în Sibiu, unde era lockdown, și a trebuit să stăm în hotel.”

Cea mai bună mâncare pe care o face celălalt este...

Radu: „Cea mai bună mâncare e toată. Știe, n-am ce zice. Se pricepe ca lumea, ca lumea!” 

Cel mai frumos lucru pe care l-a adus în viața ta celălalt este... 

Otniela: „Sunt multe. De la dragul ăla cu care îl privesc cum doarme, la satisfacția pe care o am atunci când zâmbește, de la dorința de a muta munții pentru el, de la grija aia pe care nu am mai simțit-o până acum până la supărarea aia pe care o am atunci când ne ciondănim. Chiar și pentru orgoliul ăla la care, de multe ori, am reușit să renunț pentru el. Și sunt atât de încăpățânată! Sunt mult mai organizată și mai disciplinată. 

Cred că este vorba despre faptul că acum viața are și mai multă culoare și adrenalină. Răspund într-un cuvânt pentru tot ce am zis mai sus. Iubirea aia pe care nu am mai simțit-o până acum. Și care dă sens oricărui lucru și oricărei situații, indiferent cât de grea sau ușoară este.”

Radu: „Răbdarea.”

Fotografii: @otniela/@radu.co

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies