Podurile noastre toate, o anchetă semnată de Paula Herlo, la România, te iubesc!

Podurile noastre toate, o anchetă semnată de Paula Herlo, la România, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Paula Herlo, poduri, Romania te iubesc,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Septembrie 2022
Data actualizare: 16 Septembrie 2022
Duminică, de la ora 18:00, Paula Herlo prezintă ancheta Podurile noastre toate, unde dezvăluie realitatea acestor construcții fragile, din țara noastră. Șapte sute dintre ele sunt încadrate la gradele 4 și 5 de risc. 

Grav este că se prăbușesc și poduri reabilitate cu milioane de euro. Duminica aceasta, vedem cum lucrări finanțate prin PNDL ajung la firme de casă și care sunt cauzele prăbușirii podului de la Luțca, din Neamț, la nouă luni de la darea lui în folosință.

Când vorbim despre infrastructura de poduri, autoritățile au în mâini viețile miilor de oameni care le traversează zilnic, iar cu astfel de construcții nu te joci. Și, totuși, duminică vedem cum la Luțca, în județul Neamț, un pod reabilitat s-a prăbușit la nouă luni de la darea lui în folosință, iar procurorii suspectează în acest caz fapte asimilate cu corupția. O să vedeți o anchetă despre cât de fragile sunt sute de poduri traversate zilnic de mii de mașini și cât de lipsiți de apărare suntem în absența unei intervenții a statului”, a spus Paula Herlo.

Poduri degradate. Reparații simulate. Fonduri îngropate - Podurile noastre toate, un reportaj de Paula Herlo, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies