Programul PRO TV de Crăciun. Ce emisiuni și filme poți vedea de Sărbători

Programul PRO TV de Crăciun. Ce emisiuni și filme poți vedea de Sărbători
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 21 Decembrie 2021
Data actualizare: 21 Decembrie 2021
Primiți cu colindul? Ca în fiecare an, PRO TV ți-a pregătit un program special de Sărbători. Ai filme unul și unul, o ediție specială “Ce spun românii”, iar fierbințenii tăi preferați îți dau întâlnire în Ajun, dar și-n prima seară de Crăciun.

Avem de toate pentru toți, de la mic la mare! Sărbătorile sunt cele mai frumoase în familie, așa că adună-i pe cei dragi în jurul bradului și deschide televizorul să te bucuri de tot ce ți-am pregătit.

Vineri, 24 decembrie 2021

Ce spun românii, ediție specială de Crăciun, de la ora 18:00. În Ajunul Crăciunului ai șansa să susții o campanie de suflet a emisiunii Ce spun românii, care și-a propus să aducă speranță în viața unei familii nevoiașe din București. Fii alături de Cabral și echipele care se duelează în platoul Ce spun românii pentru familia Meșăndorfean. Toate câștigurile puse în joc vor ajunge la cei cinci membri ai familiei greu încercate de soartă.

Las Fierbinți, episod special de Crăciun, de la ora 20:00. În Ajun, avem două ore speciale de “Las Fierbinți”, cel mai îndrăgit serial de comedie din România, din 2012 încoace. 

Film Jumanji: Aventură în junglă, de la ora 22:00. Alături de Kevin Hart, Karen Gillan și Jack Black, Dwayne Johnson va reintra în lumea spectaculoasă "Jumanji". Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, patru prieteni se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare. Astfel descoperă că nu sunt ei cei care joacă jocul, ci Jumanji îi joacă pe ei. Personajele sunt nevoite să intre în cea mai periculoasă aventură a vieţii lor, pentru că altfel, riscă să rămână blocaţi pentru totdeauna în jocul Jumanji!

Sâmbătă, 25 decembrie

Film Regatul de Gheață 2, de la ora 10:45. Cei mici și nu numai vor sări în sus de bucurie. Una dintre cele mai iubite prințese îi introduce într-un tărâm magic. Elsa şi Anna se îmbarcă într-o călătorie periculoasă în căutarea unor răspunsuri despre puterile magice ale Elsei. 

Las Fierbinți episod special de Crăciun, de la ora 20:00. Țara o arde pe comedie și-n prima seară de Crăciun. Pregătește-te să râzi în hohote timp de două ore cu fierbințenii tăi preferați. 

Film Pinguinii domnului Popper, de la ora 22:00. Îndrăgita comedie care îl are în rol principal pe Jim Carrey revine la PRO TV în prima zi de Crăciun. Viața domnului Popper se va schimba radical când, fără voia sa, moștenește de la tatăl său șașe pinguini și este forțat să își transforme apartamentul luxos într-un mediu înghețat, prielnic micilor locatari. Domnul Popper va incepe o călătorie alături de pinguini, din care va învăța câteva lectii prețioase despre viață și despre el însuși.

Duminică, 26 decembrie

Film Infernul din zgârie-nori, de la ora 20:00. În a doua zi de Crăciun, Dwayne Johnson își încordează mușchii în rolul unui fost agent FBI și veteran de război. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. Acum, Will Sawyer, personajul interpretat de Dwayne Johnson, trebuie să-i salveze pe cei rămași captivi în clădirea uriașă. 

Film Star Wars: Skywalker – Ascensiunea, de la ora  22:00. Forța e cu noi și de Crăciun! Fanii seriei Star Wars. În regia lui J.J. Abrams, cel de-al nouălea și ultimul capitol din saga lui Skywalker a doborît recorduri de audiență, în România și în lume atunci când a fost lansat în cinematografe. În timp ce Primul Ordin continuă să facă ravagii în Galaxie, Rey îşi încheie pregătirea ca Jedi. Totuşi, pericolul revine pe măsură ce maleficul împărat Palpatine se întoarce din morţi. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!