România, te iubesc!, Știrile PRO TV și Filmul PRO au fost pe primul loc în preferințele telespectatorilor!

România, te iubesc!, Știrile PRO TV și Filmul PRO au fost pe primul loc în preferințele telespectatorilor!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 29 Noiembrie 2021
Data actualizare: 29 Noiembrie 2021
Duminică seară, românii au încheiat săptămâna alături de anchetele România, te iubesc, cele mai noi informații ale zilei prezentate de Oana Andoni la Știrile PRO TV și filmul PRO - Un hoț cinstit. Milioane de telespectatori din întreaga țară s-au bucurat de programele PRO TV. 

Spitalele vechi și chiar multe dintre cele mai noi, funcționează fără o autorizație de securitate la incendiu. Într-o anchetă impresionantă, Rareș Năstase a intrat într-un teritoriu marcat de tragedii, bâjbâieli și aberații. Chiar dacă au fonduri și pe hârtie știu care sunt măsurile de prevenție, spitalele noastre pică anual la un examen elementar: siguranța la incendiu. 

Ancheta România, te iubesc! a fost, aseară, lider incontestabil de audiență pe toate categoriile de public. Emisiunea a înregistrat 5.5 puncte de rating și 17.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.2 puncte de rating și 10.1% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 18:01 – 18:58, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 4.7 puncte de audiență și 19.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 2.5 puncte de rating și 10.6% share.

Principalul jurnal al zilei, prezentat de Oana Andoni, a fost prima alegere în rândul telespectatorilor. Știrile PRO TV de la ora 19:00 au înregistrat ieri 10.8 puncte de rating și 28.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.2 puncte de rating și 16.4% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:00 – 20:00, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 8.1 puncte de audiență și 27.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 5.2 puncte de rating și 17.4% share. La nivel național, peste 1.8 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.

Filmul PRO de la ora 20:00 i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor și a condus topul audiențelor în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Filmul a înregistrat 10 puncte de rating și 23.5% cotă de piață.

O ediție specială România, te iubesc! urmează duminica viitoare, de la ora 18:00, iar cele mai obiective informații pot fi urmările în fiecare seară, de la 19:00, la Știrile PRO TV.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!