Vloggerul român și ideea lui inedită de a face bani din internet: "La 12 ani am câștigat prima mie de euro"

Vloggerul român și ideea lui inedită de a face bani din internet:  La 12 ani am câștigat prima mie de euro
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 29 Aprilie 2020
Data actualizare: 29 Aprilie 2020
În episodul 6 din Viața Bate Vlogul 2, Maximilian și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre perioada în care a fost nevoit să se descurge singur, pentru a-și depăși condiția. Cum a reușit?

Un lucru dificil de explicat pentru vechile generații este faptul că poți face bani destul de ușor din internet, atâta timp cât ești pasionat de lucrul ăsta. 

Într-o perioadă în care în România, posesia unui telefon mobil era considerată un lux, mulți dintre români abia reușeau să se descurce de pe o zi pe alta. Asta s-a întâmplat și în cazul lui Maximilian, care și-a dorit să-și ajute mama cu orice preț, asta după ce părinții lui au divorțat încă dinainte ca el să vină pe lume. 

"Toată viață mea nu am avut bani, nici mama nu avea. Încă de când eram mic mi-am dorit să fac bani, să reușesc să fiu eu cel care salva situația. Nu ne permiteam nici măcar un telefon.

Primii bani pe care i-am câștigat au fost o mie și ceva de euro, la vârsta de 12 ani. Am avut depresie o perioadă lungă, am înțeles că viața nu este atât de ușoară pe cât credeam."

Acum este un vlogger cunoscut de noi toți, însă puțini știu situația prin care a fost nevoit să treacă pentru a ajunge aici. Ideea inedită a lui Maximilian, aici: 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies