Filmul „Miami Bici”, în premieră la PRO TV. Irina Margareta Nistor, invitată să cenzureze înjurăturile

Filmul Miami Bici , în premieră la PRO TV. Irina Margareta Nistor, invitată să cenzureze înjurăturile
Codin Maticiuc și Matei Dima joacă în „Miami Bici”
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Aprilie 2021
Data actualizare: 11 Aprilie 2021
Cea mai de succes comedie românească din ultimele două decenii ajunge la PRO TV. Filmul „Miami Bici” va fi difuzat duminică seară, cu începere de la ora 22:00. Irina Margareta Nistor va avea un rol important.

În regia lui Jesus del Cerro (serialul VLAD) și cu un scenariu scris de Codin Maticiuc și Alex Coteț, filmul Miami Bici s-a bucurat deja de un succes imens în cinematografe. Peste 153.000 de români au fost să vadă filmul la cinema, în primul weekend al lansării (februarie 2020). Acum a venit rândul telespectatorilor PRO TV să se bucure de această comedie nonconformistă, duminică seară, de la ora 22:00.

Spectacolul va fi total fiindcă Irina Margareta Nistor a fost invitată să cenzureze înjurăturile rostite în limba engleză de actori.
 

Duminica, pe 11 aprilie de la ora 22, pe #ProTv, limbajul mai colorat din filmul #MiamiBici neprimind viza de SUA, l-am mai imblanzit, un pic, ca pe vremuri, cu vocea mea!

Publicată de Irina Margareta Nistor pe Sâmbătă, 10 aprilie 2021


Toți cei care au crescut cu filmele pe casete video își amintesc vocea inconfundabilă a criticului de film, dar și modul elegant în care acoperea expresiile și „limbajul licențios”. „La naiba” și „Pe toți sfinții!”, iată ce video frumos avem mai jos!
 


Mai multe despre filmul Miami Bici puteți afla AICI și AICI.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies