• PRO TV
  • Super echipe se distreaza MIERCURI, de la 22:30, la Jocuri de celebritate!

Super echipe se distreaza MIERCURI, de la 22:30, la Jocuri de celebritate!

Super echipe se distreaza MIERCURI, de la 22:30, la Jocuri de celebritate!

Miercuri seara, de la ora 22:30, prima editie Jocuri de celebritate le va aduce telespectatorilor doua super echipe, cu energie debordanta, care se vor confrunta in sase probe extrem de amuzante. 

Paul Ipate va fi capitanul echipei formate din Adela Popescu, Natanticu si Zob, prietenul lui Natanticu, care isi doreste marele premiul pentru a pleca intr-o excursie cu motocicleta in Mongolia. Octavian Strunila va conduce echipa formata din Cove, Dana Rogoz si Ioana, prietena Danei, care vrea sa investeasca banii intr-un spectacol de teatru independent. 

Sufrageria lui Bobonete va fi neincapatoare pentru voia buna generata de cele doua echipe. Va fi o editie cu toate ingredientele unei seri memorabile: dans, bataie cu perne, muzica, trante, tandreturi, mult umor de calitate si, cel mai important, distractie! Fiecare victorie se transforma intr-o explozie de bucurie, pentru ca fiecare punct acumulat conteaza!

In editia de miercuri, cele doua echipe vor juca Numele are cuvantul, Bolul Kaboom - o proba exploziva, Cu fata la perna, Litere incrucisate, Fara cuvinte si proba finala: Nume si prenume. Toate probele sunt atent realizate pentru a garanta hohote de ras, la toate acestea adaugandu-se ingredientele secrete: personalitatea concurentilor si multe ghidusii. 

Distractia este garantata in prima editie Jocuri de celebritate! Competitivitatea va pune stapanire pe Adela, Cove va apela la trucuri pentru a distrage atentia adversarului, iar Dana Rogoz a pregatit un numar de haka, dans de lupta specific pentru intimidarea adversarilor.

Miercuri seara, telespectatorii sunt invitati sa urmareasca Jocuri de celebritate, sa ia parte la distractie, sa rada mult si sa descopere cine va reusi sa plece acasa cu premiul editiei. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni