Ce mesaje a primit DOC de la oamenii care l-au recunoscut pe stradă: „Am prins la o zonă de vârstă la care nu credeam că ajunge muzica mea”

29 Martie 2023, 22:31

Autor: Diana Oprea

DOC, fost concurent la Survivor 2023, a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, unde a comentat ultimele evenimente din tribul Faimoșilor din care a făcut parte. De asemenea, cântărețul a povestit cum au reacționat oamenii obișnuiți care l-au recunoscut pe stradă. 

La consiliul de eliminare din 15 martie, DOC a părăsit competiția Survivor 2023. După zece săptămâni, petrecute alături de Faimoși, concurentul a recunoscut că a obosit și că abia așteaptă să-și întâlnească familia. Prezent în emisiunea „La Măruță”, DOC a povestit cum au reacționat românii care i-au urmărit evoluția din competiție. 

„Am avut un concert în Franța și a trebuit să luăm avionul. La un popas m-a oprit un domn de 50 și ceva de ani: „Tu nu ești DOC de la Survivor? Să facem o poză pentru nevastă-mea! Și am fost șocat. Pe urmă, m-am dus la socrul meu în sat, de lângă București, și m-am dus la Mega. Altă doamnă pe la vreo 50+ : „aa, ai ieșit, bine, bravo, mi-a plăcut mult de tine!” Mai expandat în vârstă publicul, atât pot să spun. Am prins la o zonă de vârstă la care nu credeam că muzica mea ajunge”, a spus fostul concurent râzând. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies