• PRO TV
  • Cearta serii la FERMA. Brigitte Năstase vs. Carmen Negoiță: „Nu răstălmăci Biblia și nu fi perversă!”

Cearta serii la FERMA. Brigitte Năstase vs. Carmen Negoiță: „Nu răstălmăci Biblia și nu fi perversă!”

Cearta serii la FERMA. Brigitte Năstase vs. Carmen Negoiță: „Nu răstălmăci Biblia și nu fi perversă!”

Unul dintre cele mai tensionate momente în ediția din această seară a emisiunii FERMA este cearta dintre Brigitte Năstase și Carmen Negoiță. 

Au trecut mai bine de trei săptămâni de când cele 18 vedete au intrat în Fermă să lupte pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari. În acest timp, nu au lipsit tensiunile, animozitățile, ba chiar certurile față în față între concurenți. 

Citește și: Moment emoționant la FERMA. Scrisoarea lui Kamara pentru băiețelul său a înduioșat-o pe Mihaela Rădulescu

În ediția din această seară de la FERMA, spiritele se aprind din cauza mâncării. Carmen Negoiță și Brigitte Năstase încep o discuție în contradictoriu care, aparent, pornește de la un... rântaș.

Ioana Filimon este cea care încearcă să aplaneze conflictul, luându-i partea lui Brigitte. ”Carmen, mulțumesc de ajutor, dar ca să fie pace, facem eu cu ea și nu mai stă nimeni în bucătărie”.

”Dacă am vrut să ajut, e vreo problemă?”, este întrebarea lui Carmen Negoiță, care o acuză pe Brigitte că ”a spart ciulamaua”. ”Tu, când ai spart ciulamaua, vreau să știu cine ți-a sărit în cap?”.

”Măi, femeie, am spart eu ciulamaua? Tu ești nebună!”, ripostează Brigitte Năstase. 

Spiritele se încing și mai tare după ce Carmen Negoiță o acuză pe Brigitte că, deși citește Biblia în fiecare zi, nu poate să facă un gest frumos pentru aproapele ei. „Nu răstălmăci Biblia și nu fi perversă!”, este replica aprinsă a lui Brigitte, înainte de lua hotărârea de a nu mai lucra în bucătărie pe durata emisiunii FERMA și a izbucni într-un plâns nervos. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni