• PRO TV
  • Rasturnari de situatie saptamana aceasta la Ferma vedetelor. Mioara Velicu vine la ferma din Cipru

Rasturnari de situatie saptamana aceasta la Ferma vedetelor. Mioara Velicu vine la ferma din Cipru

Rasturnari de situatie saptamana aceasta la Ferma vedetelor. Mioara Velicu vine la ferma din Cipru

Saptamana aceasta, luni, marti si miercuri de la 20:30, Ferma vedetelor va aduce in fata telespectatorilor rasturnari de situatie majore si decizii surprinzatoare. Vasile Calofir, Paul Ipate, Sorana Darclee, Lili Sandu, Maria Constantin si Elena Lasconi se pregatesc pentru un duel aprig

Diseara, Iulia Vantur le va dezvalui fermierilor daca Denis si-a repectat intelegerea facuta cu Vasile de a-l lasa fermierul saptamanii. Ionut Iftimoaie si Augustin Viziru vor da cartile pe fata, iar Mioara Velicu va veni incarcata de bunatati pentru fermierii ciprioti. Paul va fi antrenat de Iftimoaie, iar Nea Rata va veni in ferma sa racoreasca spiritele incinse. 

Marti, strategiile vor prinde contur si tot felul de variante de joc ies la iveala. Stabilirea duelistilor va aduce cu sine un val de confuzie si panica intre fermieri, iar vorbe suprinzatoare vor fi spuse la masa.  

Miercuri seara, telespectatorii vor vedea un duel dur si tensionat, cu probe grele si dorinta apriga de a continua lupta catre marele premiu.   

Va fi o saptamana decisiva pentru parcursul concurentilor ramasi in cursa pentru titlul de Fermierul anului, care va aduce eliminarea unui noi personaj cheie din competitie. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni