Ana Morodan, LIVE pe Facebook PRO TV | Cum te muți în mediul online

Ana Morodan, LIVE pe Facebook PRO TV | Cum te muți în mediul online
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Aprilie 2020
Data actualizare: 06 Aprilie 2020
Ana Morodan e sigură că #nefacembine și ne invită pe toți, în fiecare zi de marți, pe pagina de Facebook a PRO TV să aflăm câteva motive.

Nu e cazul să părăsim planeta, însă e clar ca lumina zilei că trebuie să fim mai prezenți în online. În această perioadă, în care încercăm să ne adaptăm la un nou stil de viață, Ana Morodan a pregătit o serie de sesiuni LIVE pe pagina de Facebook PRO TV.

În cadrul campaniei Când facem bine, #nefacembine, Ana Morodan va fi la post în fiecare zi de marți, de la ora 12.00. Ai grijă să nu ratezi întâlnirea dacă vrei să afli „Cum să te muți (fără mobilă și garderobă) în online”!

În fiecare zi de marți, Ana va aborda o temă de discuție, de la cât costă să fii prezent în online, cum faci bani în online și cum te folosești la maximum de TikTok, Instastories, până la mituri, prejudecăți și adevăruri despre marketingul online.

Duminică, cei mici au avut întâlnire cu Olimpia Melinte, care le-a citit povești de noapte bună pe pagina de Facebook PRO TV. Actrița din VLAD va repeta isprava, așa că aruncă un ochi AICI dacă ai copii care iubesc poveștile!

Când facem bine, #nefacembine.

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Ana Morodan

FULLSCREEN
Ana Morodan, LIVE pe Facebook PRO TV | Cum te muți în mediul online
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies