PROTVPlus.ro aplaudă medicii din linia întâi. Vino și tu! Împreună #nefacembine

PROTVPlus.ro aplaudă medicii din linia întâi. Vino și tu! Împreună #nefacembine
Personalul medical din România are nevoie de încurajările noastre pentru a câștigă bătălia cu Covid-19
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Mai 2020
Data actualizare: 05 Mai 2020
„Binele nu primește aplauze în România”, este una dintre constatările dure ale unei campanii online semnate de agenția McCann. Împreună putem demonstra că nu e așa. 

V-ați întebat de ce nimeni nu aplaudă doctorii în România și după aia ne plângem că ne pleacă medicii? Noi, în general, nu aplaudăm nimic. Doar regretăm că nu am apaludat la timp”, este unul dintre mesajele sfâșietoare ale campaniei de conștientizare a necesității recunoașterii meritelor eroilor noștri, demarată de agenția McCann.

Reprezentanții agenției și-au propus să-i convingă pe români să-și răpească un minut din viață, zilnic, la ora 20:00, pentru a-i aplauda pe toți aceia care luptă acum în prima linie pentru ca nouă să ne fie bine.

PROTVPlus.ro susține demersul McCann și vă cheamă pe toți să le arătăm medicilor, asistentelor, ambulanțierilor, polițiștilor, pompierilor și tuturor celor care se află în linia întâi că suntem cu gândul la ei!

Vezi manifestul campaniei mai jos și nu uita: ora 20:00! Să-i aplaudăm, de acasă, pe toți cei care pleacă de acasă pentru noi! 

Când facem bine, #nefacembine.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies