• PRO TV
  • Anamaria Prodan, o nouă apariție care-ți taie respirația: „Din față sau din spate, mereu perfectă”

Anamaria Prodan, o nouă apariție care-ți taie respirația: „Din față sau din spate, mereu perfectă”

Anamaria Prodan, o nouă apariție care-ți taie respirația: „Din față sau din spate, mereu perfectă”

Face ce face și reușește să le aprindă constant imaginația fanilor ei: Anamaria Prodan a ieșit din nou în evidență datorită unei postări de pe rețelele de socializare.

Sexy-impresara, care în luna decembrie a împlinit 48 de ani, le-a împărtășit fanilor ei, în ultimul timp, tot mai multe imagini de-a dreptul incendiare, care au adunat mii și chiar zeci de mii de like-uri.

Dacă în prima zi a lunii martie a ales să apară în costum de baie și să se lase fotografiată pe balcon, de la spate, iar câteva zile mai târziu a apărut tot în costum de baie, dar pe plajă, acum Anamaria Prodan a trecut la un alt nivel din punct de vedere al imaginilor pe care le postează pe internet.

În urmă cu doar câteva ore, soția lui Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram o imagine în care pare că nu poartă lenjerie intimă, ci corpul ei este acoperit doar cu un dres din plasă. Anamaria Prodan s-a lăsat fotografiată de la spate, iar poza a primit instant peste 15.000 de like-uri.

„Din față sau din spate, mereu perfectă”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Don't Starve Together, supraviețuire într-o lume înfiorătorătoare - Gannicus & Skaaro - Facem Level (Gen Session) – episodul 21

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni