• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au Talent 13: Cine este Sara Piliego, tânăra care a obținut Golden Buzz de la Mihai Bobonete

Românii au Talent 13: Cine este Sara Piliego, tânăra care a obținut Golden Buzz de la Mihai Bobonete

Sara este tânăra de 12 ani care a reușit să cucerească atât publicul, cât și juriul. Momentul său plin de emoție de pe scena Românii au Talent l-a făcut pe Mihai Bobonete să își amintească de Darius, câștigătorul sezonului 12, motiv pentru care a apăsat pe Golden Buzz!

 

Sara s-a născut în Italia, într-o familie compusă din mama româncă și tatăl italian. Ambii părinți ai tinerei au fost sportivi, bărbatul a jucat baschet 35 de ani, iar femeia a făcut gimnastică. Familia Sarei a considerat că e mai bine să se întoarcă în România deoarece consideră că aici fiica lor ar putea avea parte de o educație mai bună.

Sara a început să facă balet acum 5 ani , a mers pe la diferite școli de dans, iar de 4 ani de zile face dans contemporan de performanță. Sara spune “ de performanță” referindu-se la orele multe pe săptămână pe care le aloca antrenamentelor și nu se refera la premile obtinute

Își dorea de mult timp să vină la Românii au Talent, încât visa la propriu că este pe scenă, în fiecare noapte de vineri, după ce se uita la emisune.

Momentul ei de dans contemportan a fascinat jurații, care au avut de spus doar cuvinte de laudă după numărul ei. Mihai Bobonete a luat inițiativă și a apăsat pe Golden Buzz la finalul jurizării:

 „Sara, într-adevăr ai dansat cu precizia unui chirurg care operează pe creier. Fiecare moment cap-coadă a fost as! Ți-o spun și din postura omului care anul trecut a dat un Golden Buzz pentru un copil de 12 ani care același lucru l-a făcut, mi-a tăiat respirația și care a câștigat Românii au Talent. Mi se pare că ai chiar mai mult decât ce avea Darius anul trecut. E o altfel de combinație între talent, dorință, tinerețe... Aș merge pe mâna ta și te-aș duce direct în semifinală ca să câștigi și tu anul acesta Românii au Talent”, a spus Mihai Bobonete înainte de a apăsat Golden Buzz.

VEZI MOMENTUL ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni