Românii au talent 2021: Simion R. Ștefan a prezentat un număr de magie care i-a uimit pe jurați

17 pare numărul lui. Acum 17 ani, lucrurile s-au schimbat în viața sa, pentru că atunci s-a apucat de magie.  Tot atunci a decedat tatăl lui din cauza unei boli, un moment marcant. Tot acum 17 ani și-a dat seama că mama îi este cel mai bun prieten.

S-a apucat de magie în urma unei întâmplări. A văzut pe cineva cum făcea trucuri de magie și s-a simțit inspirat. Spune că a fost fascinat de reacția oamenilor mai mult decât trucurile pe care le făcea persoana respectivă. Și-a promis în acel moment că o să ajungă și el să îi bucure pe alții.

A terminat Facultatea de Marketing și Afaceri Internaționale în București. S-a apucat și de Psihologie, dar nu a terminat facultatea. Face parte din Agenția Europeană de Hipnoză, care se axează pe hipno-terapie. Spune că a lucrat cu oameni care sufereau de depresii minore sau majore, oameni pe care el i-a făcut bine, dar nu vrea să pară că se laudă cu asta.

Mama a lucrat ca bibliotecară la Institutul Francez, acum a ieșit la pensie. Are o soră vitregă din partea tatălui, cu care nu a păstrat legătura. Nu sunt certați, dar au avut drumuri diferite. Unchiul lui a fost Mihai Coman, membru al trupei Holograf, clăpar și chitarist.

Este pasionat și de fotografie și de muzică. A făcut compoziție digitală, regie și film pentru câteva videoclipuri – DJ Rhino, Sylvia ș.a. Compune coloane sonore și face și voice over pentru posturi TV din afară. 

A participat sezonul trecut si a primit 4 de DA, însă pandemia i-a furat șansa de a participa în etapele viitoare.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni