Românii au talent 2022 - semifinala 2. Raluca Răducanu a deschis show-ul cu un moment ritmat

Data: 20 Mai 2022

Vineri seara, la Românii au talent, în cea de-a doua semifinală LIVE, Raluca Răducanu a oferit un nou moment de excepție pe scena talentelor. 

Jurații au comentat momentul ei din semifinală. 

Andi Moisescu: ”Pe mine m-a surprins puțin neplăcut momentul, că nu sunt un fan al manelelor... ”

Dragoș Bucur: ”Sunt foarte aproape de șah mat. Ce pot să spun eu despre voce și vioară. Sunt de acord cu colegul Bobo și cu colega Andra”.

Andra: ”Eu zic că ea a vrut să ne arate o altă latură a talentului ei. Ea ne surprinde de fiecare dată”

Andi Moisescu: „După părerea mea, a făcut niște alegeri înțelepte, că suntem în plin sezon de nunți, botezuri și cumetrii”. 

Cântă de când era mică. Deși ura să cânte la vioară, Raluca a continuat studiile și a reușit să termine și Conservatorului din București, specializată tot pe vioară.

A avut colaborări de lungă durată cu Filarmonica din București sau cu Opera Comică, însă îi place mai mult să fie singură pe scenă. 

A fost nevoită să-și ajute financiar familia. În 2004, tatăl său a murit într-un accident de mașină, așa că singura sursa de venit a familiei a dispărut. A fost un moment extrem de greu pentru toată lumea.

Are un frate în vârstă de 42 de ani, extrem de bolnav. Acesta are o formă avansată de autism. Din 2014, Raluca muncește din răsputeri să-și poată ajuta familia financiar și se mândrește că până acum a reușit.

Dacă v-a plăcut momentul Ralucăi Răducanu, o puteți vota AICI după START VOT

Show-ul poate fi urmărit, în direct, și pe VOYO.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies