Românii au talent 2022 - semifinala 2. X-treme Brothers, moment incendiar de acrobație

Data: 20 Mai 2022

Vineri seara, la Românii au talent, în cea de-a doua semifinală LIVE, X-treme Brothers au oferit un nou moment spectaculos de echilibristică. 

Jurații au comentat momentul lor din semifinală. 

Andra: "Sunteți extrem de buni. V-ați ales bine numele. Noi ca femei, da, ne uităm la toate aspectele". 

Mihai Bobonete: "Am rămas cu gura căscată. Băi băieți, sezațional. Un număr uluitor". 


X-treme Brothers înseamnă: Coman Laurențiu, Coman Valentin și Dobre Ionuț. Lucrează împreună de 15 ani și întotdeauna le-a plăcut să facă lucruri extreme.

S-au cunoscut în 2002 la battle-uri de break dance, în trupe rivale. În 2009 s-au apucat de acrobații. Tot ce au făcut este autodidact, s-au inspirat de pe internet. Apreciază patru frați din Italia: Pelegrini Brothers, cu care sunt și buni prieteni. 

Au fost în Australia, Malaysia, Elveția, Germania, au ratat doar 2-3 țări europene, în rest au fost în toate. Au medalii de aur, argint și bronz. Anul trecut s-au întors din Las Vegas. Au dat un singur spectacol acolo și a venit pandemia. Aveau contract pe 5 ani, iar acum speră să se poată întoarce când se termină pandemia. 

Au venit cu niște idei originale pe care le păstrează pentru finală, pentru că ei cred că o să ajungă în finală. Au ceva special ce nu s-a mai făcut niciodată. Un număr pe care nu-l mai face nimeni din lume. Speră să fie pe podium. 

Dacă v-a plăcut numărul celor de la X-treme Brothers, îi puteți vota AICI după START VOT

Show-ul poate fi urmărit, în direct, și pe VOYO.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies