Românii au talent 2023: Nicoleta Șerban, vânzătoarea care a uimit juriul cu timbrul ei, care amintește de Gabi Luncă

Autor: Diana Oprea
Data: 03 Februarie 2023

Nicoleta Șerban are 51 de ani, este vânzătoare și vine din Buzău. Și-a descoperit talentul când a fost invitată la o nuntă, unde a cântat o melodie. 

Nicoleta este din satul Potoceni și este vânzătoare la un magazin alimentar. Toți clienții o cunosc, pentru că Nicoleta cântă toata ziua.

Femeia povestește că nu a avut o viață ușoară alături de fostul soț, care nu a susținut-o în direcția muzicii. Dupa ce s-a recăsătorit, Nicoleta a găsit încurajarea de care avea nevoie. A căutat să-și încerce norocul în muzică, iar un apropiat a învățat-o să cânte muzică lăutarească și așa a ajuns să cânte la evenimente.

A fost înscrisă la Românii au Talent de către nepoata sa, care lucrează în Anglia. Nu a vrut să participe pentru că îi era rușine, dar într-un final și-a luat inima în dinți și a venit, deși îi tremurau picioarele de frică la preselecții. 

Nicoleta spune că îi place muzica lăutărească, iar idolul ei este Gabi Luncă. 

Juriul și publicul au cântat împreună cu ea „Hopa diri da”. Concurenta s-a simțit onorată și împlinită, pentru că a primit 4 de „DA” și șansa de a merge în etapa următoare. 

Vezi momentul integral mai sus. 


 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies