Vinerea perfecta este alaturi de Romanii au talent! De la 20:30, numai la PROTV

Vinerea perfecta este alaturi de Romanii au talent! De la 20:30, numai la PROTV

Emotia si distractia continua la Romanii au talent! Cea de-a cincea editie a celui mai tare show de divertisment din Romania ii va surprinde pe telespectatori cu momente incredibile, concurenti foarte bine pregatiti sau extrem de amuzanti si cu un spectacol memorabil, care la finalul fiecarei reprezentatii se va muta de pe scena la masa juriului.

Primul concurent de maine seara ii va uimi pe cei patru jurati, care vor avea replici precum: ”Abia acum am inceput sa respir!” sau ”Habar n-am ce ai facut!”.

Un element care apartine unuia dintre numerele prezentate pe scena il va interesa indeosebi pe Florin, iar Mihaela va exclama: ”Iata ca a invatat Florin Calinescu ceva nou!”. Despre ce este vorba, aflam maine, de la 20:30, cand vom vedea si ce l-a reprezentatie l-a impresionat pe Andi si l-a facut sa spuna: ”Poate ca viata e facuta si din momente de genul asta.”.

Tot maine vom vedea si ce surpriza le-a pregatit Andra celor prezenti in sala, care s-au ridicat imediat in picioare si au aplaudat-o indelung. Nimeni nu se astepta la momentul creat de jurata, dar toti au fost cuceriti pe loc.

Numere incredibile de dans, balet, magie, contorsionism, stand-up comedy si reprezentatii uluitoare de canto, plus multe alte surprize vor putea fi urmarite vineri, intr-o noua editie de exceptie Romanii au talent.

Atat concurentii, cat si juratii si Smiley si Pavel Bartos vor aduce maine, de la 20:30, numai la PRO TV, un spectacol memorabil, din care nu vor lipsi distractia, emotia, imprevizibilul, vibratia si pasiunea! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni