• PRO TV
  • Andra, in cea mai indrazneata tinuta in care ai vazut-o vreodata. A aparut la TV intr-o rochie complet transparenta!

Andra, in cea mai indrazneata tinuta in care ai vazut-o vreodata. A aparut la TV intr-o rochie complet transparenta!

Andra, in cea mai indrazneata tinuta in care ai vazut-o vreodata. A aparut la TV intr-o rochie complet transparenta!

Aceasta a fost, cu siguranta, cea mai provocatoare aparitie a Andrei la o emisiune TV in ultima buna bucata de vreme.

Andra a venit in emisiunea "La Maruta", unde a interpretat piesa "Atata timp cat ma iubesti" si a povestit cum a fost la filmarile videoclipului unde a fost sustinuta de catre colegii sai de breasla. Ca si in clipul piesei "Inevitabil va fi bine", cantareata i-a avut alaturi pe multi artisti din showbiz-ul autohton, printre care s-au numarat Alina Eremia, Dorian Popa, Nicole Cherry, Adela Popescu, Mihai Gruia, Corina si Andreea Banica.

"Suntem multi aici, ne simtim bine. Melodia o dedic sotului meu, celor care ma iubesc si celor care se regasesc in aceasta melodie, care ofera si primesc dragoste", a declarat Andra.

Melodia este una de dragoste, iar mesajul este simplu si optimist: atat timp cat exista iubire, totul este posibil! "Sper sa va placa noua mea piesa. Va multumesc ca ascultati muzica mea, va pup si va iubesc!", a spus Andra.

Muzica este semnata de Fely Donose, fosta participanta la "Vocea Romaniei", impreuna cu Marius Moga, iar textul a fost scris de Fely Donose, Marius Moga, Marius Marian Ivancea si Gabriel Mihai Istrati.
 

 Piesa a fost compusa in tabara de muzica TDM Paltinis 2013 din vara acestui an, cu scopul de a compune piese care sa devina hituri de radio.

 "A fost o atmosfera atat de faina la Paltinis, ca n-as mai fi plecat! Toata lumea avea chef de munca, de compus, toti au fost inspirati si entuziasti. M-am simtit si ca in tabara cu prietenii, dar si in studio, concentrata pe ce trebuie sa cant. Am mers in tabara hotarata sa imi aleg hitul, si da, mi l-am ales...", spunea Andra in luna iulie, la intoarcerea din Tabara de Muzica.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni