(P) Cât crezi că durează să te muți într-un alt apartament și cât îți ia de fapt

(P) Cât crezi că durează să te muți într-un alt apartament și cât îți ia de fapt
Autor: Ionela Lupu
Data: 09 Decembrie 2019
Împins de vecinii gălăgioși, de amplasamentul blocului de locuințe, aflat mult prea departe față de orice, de cartierul rău famat sau de alte lucruri, ai dori poate să te muți, dar amâni subiectul mutării fiindcă te gândești că mai mult ți-ai complica situația decât să o simplifici. 

Cum să procedezi, totuși? 

Ești proprietar de apartament? 

Planul este de a vinde apartamentul actual și a cumpăra altul, într-un cartier mai OK și cu facilități (mall, parc, transport, parcări) mai bune, cu vecini mai liniștiți și poate și într-un bloc mai nou, într-un apartament decomandat, poate mai spațios.

Însă aceste planuri sunt consumatoare de timp, fiindcă până vinzi trece un timp, iar până cumperi în altă parte mai trece tot pe atâta, iar cu mobila ce faci, cui o lași împrumut, cum te descurci cu ea pe tot parcursul durerosului proces? O compromiți, o arunci pur și simplu și îți cumperi alta, o lași pe la prieteni care cum apucă?

Ești un simplu chiriaș în apartament?

Dacă locuiești cu chirie și te-ai mutat acolo cu mobila ta proprie într-un apartament nemobilat, atunci poți găsi și apartamente nemobilate de închiriat care să îți placă mai mult. Dar cât timp îți permiți să pierzi mutându-te? Îți ajunge un concediu?

Mobila suspendată, fixată, cărată cu greu pe scări și manipulată cu greu pe uși trebuie toată demontată, ambalată, scoasă la fel de greu, cărată la fel de greu și mutată cu... Ai mașină de transport? Iar apelezi la alte persoane, iar rămâi dator tuturor?

Crezi că durează săptămâni, dar durează ore

Cât să dureze mutarea efectivă într-o altă casă? O săptămână? Un weekend și încă ceva? De fapt, este o întrebare retorică, fiindcă orice termen ai avansa, cu siguranță se poate și într-un timp mai scurt.

Bucureștenii, de pildă – iar dacă ești și tu bucureștean, ai un mare noroc – apelează la mutari făcute de altcineva, de o firmă de profesioniști, iar prin simplul fapt că plătește o sumă împușcă mai mulți iepuri deodată:

- se mută mult mai repede, chiar și în câteva ore;

- se alege cu mobila neatinsă în urma manipulării și transportului;

- scapă de durerea de spate, de munca fizică și de chin;

- scapă de nevoia de a apela la rude, cunoștințe, prieteni ori vecini;

- termină mult mai repede cu reașezarea lucrurilor în noul apartament.

Mută grija mobilei de la tine la o firmă specializată

Toate serviciile de mutari Bucuresti sunt mai rapide și mai ușoare datorită Mutări.ro, echipa care oferă servicii complete în București și nu numai, adică și în localitățile învecinate, și în mutările în afara Bucureștiului.

Firma din spatele Mutări.ro face asta zi de zi și o face de 20 de ani încoace, fiind printre primele companii de profil din România. Aceasta poate îndeplini orice sarcină, oriunde și oricând, indiferent de cât de greu pare totul. Mută, demontează, remontează mobila, debarasează mobila în plus sau o depozitează contra cost în locuri sigure pentru o perioadă – adică până te gândești unde o duci, unde o pui, ce să faci cu ea într-un final.

Când vine vorba de mutări, este obligatoriu să ai destui oameni vânjoși și îndemânatici drept ajutoare, apoi este nevoie să ai folii, cutii și pături pentru a putea transporta și proteja așa cum se cuvine mobila, lucrurile personale, electrocasnicele și restul de prin casă. Bineînțeles, ai nevoie ca de aer de o mașină încăpătoare de transport și de șofer pentru aceasta.

Adică ai nevoie de o firmă care să facă toate lucrurile acestea pentru tine într-un interval nu de săptămâni, ci de ore.  

FULLSCREEN
(P) Cât crezi că durează să te muți într-un alt apartament și cât îți ia de fapt
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO