(P) Profită de ofertele la televizoare smart pe altex.ro!

(P) Profită de ofertele la televizoare smart pe altex.ro!
Autor: Maria Rusu
Data: 26 Mai 2020
Televizorul vechi s-a stricat sau pur și simplu îți dorești un device mai performant  pentru a putea urmări programele preferate? Este momentul să îți achiziționezi un televizor smart, un dispozitiv must have în orice locuință modernă. Totuși, numărul mare de branduri, diversele funcții și tehnologii din dotare, sau varietatea de tipuri de produse din această categorie pot face ca alegerea unui smart tv să fie foarte dificilă. 

Bugetul este un alt criteriu în funcție de care vei alege televizorul potrivit, însă nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la acest aspect dacă îl comanzi de pe altex.ro. Aici beneficiezi de cele mai bune prețuri din piață la gadgeturi smart de ultimă generație. În plus, specialiștii din echipa Altex ne oferă o serie de recomandări pentru alegerea celui mai potrivit televizor. 

Sfaturi utile: cum alegi diagonala televizorului?

Cel mai probabil, atunci când ești în căutarea unui televizor, îți îndrepți atenția către modelele cu ecrane generoase. Însă, trebuie să știi că acestea nu sunt potrivite pentru orice spațiu al casei tale. De aceea, spun cei de la altex.ro, este important să alegi diagonala televizorului ținând cont de încăperea în care îl vei poziționa. Astfel:

Modelele cu diagonală între 55 și 60 de cm sunt ideale pentru bucătărie, dar și pentru spațiile mici. Acestea îți vor oferi o experiență plăcută dacă păstrezi o distanță de vizionare de 80-150 cm cel mult. 

Pentru dormitor, este suficient să alegi un televizor cu diagonală de maxim 81  de cm. De altfel, aceste modele se numără printre cele mai populare, fiind pefecte pentru camerele unui apartament de dimensiuni normale. 

Dacă îți dorești un televizor pentru livingul tău generos sau dacă te gândești să îți amenajezi o mică sală de cinema în camera de zi, atunci poți opta pentru un tv cu diagonală care depășește 100 de cm. Ține cont de faptul că, pentru o experiență ideală, este nevoie ca distanța de vizionare să fie de cel puțin 2-3 metri. 

Ce sunt televizoarele OLED și de ce să le alegi?

Cu siguranță ai auzit de televizoarele OLED, însă dacă nu ai aflat care sunt beneficiile acestora comparativ cu modelele convenționale de televizoare, te invităm să le descoperi în cele de urmează. În primul rând, trebuie să știi că acronimul OLED vine de la Diodă Emițătoare de Lumină Organică. Pixelii de pe ecranele OLED sunt iluminați independent. Astfel, spre deosebire de device-urile LED clasice, cele OLED nu necesită iluminare suplimentară pe fundal. Drept urmare, acestea din urmă sunt mai subțiri și mai ușoare. 

Un alt motiv pentru care să alegi un televizor OLED este calitatea ridicată a imaginii. Tocmai de aceea, un astfel de dispozitiv smart este alegerea de top pentru amenajarea unui home cinema pentru pasionații de pelicule. Optează pentru un astfel de televizor și bucură-te de o experiență inedită de vizionare! 

Transformă-ți casa într-o oază de relaxare sau într-un loc de distracție alegând televizoare smart pe care să poți reda programele tale preferate. Alege modelele de pe altex.ro, pentru a beneficia de discount-uri considerabile!
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO