A murit Călin Doboș, cunoscut drept „chirurgul vedetelor”, într-un accident tragic

A murit Călin Doboș, cunoscut drept chirurgul vedetelor , într-un accident tragic
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 26 Octombrie 2022
Data actualizare: 26 Octombrie 2022
Călin Doboș, cunoscut de publicul larg drept „Chirurgul vedetelor” a murit în cursul zilei de miercuri, 26 octombrie 2022, într-un tragic accident pe pasajul Basarab din București. Medicul estetician se afla pe un scuter.

În cursul zilei de 26 octombrie 2022, Călin Doboș s-a stins din viață într-un tragic accident în trafic. Medicul estetician se afla pe un scurter, pe pasajul Basarab din București. Acesta a pierdut brusc controlul autovehiculului, apoi s-a prăbușit la pământ, lovindu-se puternic la cap. Astfel, medicii ajunși la fața locului au putut doar să declare decesul. La fața locului nu au existat alte victime și niciun vehicul nu a fost implicat în accident.

Călin Doboș era cunoscut în showbiz drept „Chirurgul vedetelor”, fiind prieten foarte bun cu dive precum Bianca Drăgușanu:

”Ramas bun,prieten drag. Nu te voi uita niciodata! Nu exista cuvinte pt toata prietenia si implicarea in viata mea! Te voi iubi mereu… ramas bun!”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul mai multor imagini cu regretatul medic.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!