Interviu exclusiv cu Anamaria Ferentz! Artista calcă pe urmele lui Halle Berry și Carmen Electra

Interviu exclusiv cu Anamaria Ferentz! Artista calcă pe urmele lui Halle Berry și Carmen Electra
Citeste mai mult despre: Anamaria Ferentz, exclusiv, Los Angeles,
Autor: Dana Popa
Data publicarii: 18 Octombrie 2018
Data actualizare: 18 Octombrie 2018
Anamaria Ferentz nu stă degeaba în America! Artista locuiește de ani buni în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, și de când a devenit cetățean american cu acte în regulă, are spor în toate și muncește cu drag, înconjurată fiind de copii.

Ce face, mai precis, Anamaria Ferentz în America? Ne spune chiar ea, in exclusivitate, pentru www.protv.ro.

“În fiecare weekend sunt la Barbizon Model&Talent, o prestigioasa școală de artă, de talente, unde se face actorie, canto, modelling și dans. Aceasta este în Hollywood – Los Angeles și acolo merg în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10-18.00. Fac diverse workshopuri cu copii, diverse prezentări, ale studioului, a școlii, iar după ce le prezint școala și le vorbesc puțin despre activitatea mea, trecem la treabă!

Mai întâi îi învăț cum să meargă pe catwalk, câțiva pași de modeling, apoi lucrez cu copiii cursanți anumite tehnici în actorie, îi învăț primele lucruri de bază, cum să se prezinte în fața unui director de casting și cum să joace într-o reclamă. 

Cine vrea să cânte îi pun să cânte, le arăt niște tehnici vocale, cânt împreună cu ei, este un workshop foarte interesant și antrenant care durează în jur de 2 ore. Am mai multe grupe de copii cu care lucrez și îmi place foarte mult ceea ce fac la Barbizon. Unii dintre copii vin însoțiți și de părinți, e foarte haios.

Barbizon este de altfel o școală foarte cunoscută. Acolo au fost și Condoleezza Rice, fostă secretar de stat al Americii (a scris chiar ea în cartea autobiografică), Halle Berry, Carmen Electra, Amelia Vega - Miss Universe, Ryan Phillippe,  Giuliana Rancic-E!Entertainment și multe alte vedete care au absolvit Barbizon. Mulți dintre copiii care sunt acum la Disney au terminat această școală”, ne-a mărturisit Ferentz. 

Visul artistei este să își cumpere în câțiva ani o casă a ei în America.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies