Anamaria Prodan pleacă din televiziune. Ce se va întâmpla cu emisiunea Gospodar fără pereche

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Octombrie 2019
Data actualizare: 07 Octombrie 2019
Anamaria Prodan a făcut anunțul zilei, în direct. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche a dezvăluit că se retrage, pentru un timp, din televiziune.

Anamaria Prodan nu mai are timp nici să respire, motiv pentru care și-a făcut mai mult loc în agendă pentru copiii ei. Invitată în emisiunea La Măruță, Anamaria Prodan a dezvăluit că fetele sale i-au reproșat că petrece prea puțin timp cu ele. Mai mult, pentru impresară urmează o perioadă grea în ceea ce privește munca ei în fotbal. 

Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a spus Anamaria Prodan în direct.

Anamaria Prodan mărturisește că filmările din televiziune îi ocupă foarte mult timp, iar Sarah și Rebecca au nevoie de ea. Impresara a dezvăluit că nu vrea să rateze sub nicio formă cel mai important meci de baschet al fiicei ei Sarah, care practică acest sport în SUA.


Anamaria Prodan este și prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche de la PRO TV. Ea va fi înlocuită. „Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi ok”, a mai spus Anamaria Prodan.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies