Anamaria Prodan, „săgeți” către fostul soț. Ce a spus de iubita lui însărcinată

Anamaria Prodan, săgeți către fostul soț. Ce a spus de iubita lui însărcinată
FOTO: @anamariaprodanreghecampf
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Ianuarie 2022
Data actualizare: 17 Ianuarie 2022
Anamaria Prodan continuă războiul de la distanță cu fostul ei soț, după ce impresara a fost înlocuită cu altă femeie. Ea a postat pe rețelele sociale fotografii cu actuala iubită a fostului soț, care apare în ipostaze intime.

Femeia care a înlocuit-o pe Anamaria Prodan este însărcinată, însă Anamaria Prodan spune că nu-i poartă pică. După ce el a postat pe Instagram imagini cu fătul, surprinse în urma unei ecografii, impresara de fotbal a reacționat pe aceeași rețea socială.

Anamaria Prodan a făcut publice câteva fotografii cu femeia care i-a furat partenerul de viață. „Amanta soțului meu”, cum o numește Anamaria Prodan, apare în ipostaze intime, îmbrăcată sumar, surprinse în urmă cu mai mulți ani.

Amanta soțului meu nu are nici o vină Pt mascarada lui... Ca multe alte fete caută un loc cald și o familie! O felicităm Pt îngerașul din burtică și ne rugăm Pt el să nu pățească ce a pățit reghe Jr cu tatăl lui. Pozele primite cu amanta soțului meu CACIUC nu-s plătite de Mine sau de copiii mei! știm ce născocește soțul meu. 

Ne-am obișnuit să Vb urât de noi în oraș să ne blameze, să dea vina pe noi Pt trecutul amantei lui, sa amenințe prietenii comuni! Nu judecăm pe nimeni căci viața amantei nu este problema noastră a familiei”, a scris, printre altele, Anamaria Prodan.

Impresara i-a cerut fostului soț să „înapoieze ce a furat familiei și să dispară forever din amintirile noastre.”

Fotografii: @anamariaprodanreghecampf

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!