Andreea Mantea, despre relația cu Cristi Mitrea, dar și despre întâlnirile tată-fiu: "Chinuiam copilul"

Andreea Mantea, despre relația cu Cristi Mitrea, dar și despre întâlnirile tată-fiu: Chinuiam copilul
Citeste mai mult despre: Andreea Mantea, Cristi Mitrea, impacare,
Data publicarii: 17 August 2021
Data actualizare: 17 August 2021
Andreea Mantea și-a luat inima în dinți și, pentru prima oară, a vorbit deschis despre adevărul din spatele relației cu Cristi Mitrea, tatăl băiețelului ei în vâstă de șase ani.        
Relația dintre Andreea Mantea și Cristi Mitrea a fost una tensionată încă din perioada sarcinii Andreei, când chiar Cristi Mitrea a mărturisit că a avut îndoieli asupra paternității.
 
Îndoielile lui s-au dovedit nefondate, iar Crsiti a încercat să se apropie de băiat. În cadrul unei emisiuni online, Andreea Mantea a mărturisit însă că lucrurile s-au dovedit mult mai complicate:
 
„Copilul meu nu vrea să știe de tată, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea. Când mi-l aduce era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine (…) Nu înțeleg de ce trebuie să ne luam după niște tipare, e atât de greșit”, a declarat Andreea Mantea, pentru emisiunea online „În oglindă”.


Despre situația sa a vorbit și Mitrea în podcastul Acasă la Măruță, dar din altă perspectivă:

 
"(…) Probabil e linie la mine (n.r. pe certificatul de naștere al fiului său n.r). Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată, sau înscrierea pe un certificat sau pe o hârtie din pix te face mamă sau tată.(...) Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la ”nu l-ai dorit” este faptul că alesesem că termin relația, eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci.  ”

FOTO:

INSTAGRAM CRISTI MITREA 

INSTAGRAM ANDREEA MANTEA

Vezi și: Trending Review - Șarpe născut cu emojiuri pe spate!


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!