Andreea Marin, superbă în prima ei vacanță în era Covid-19. „Părea o utopie”

Andreea Marin, superbă în prima ei vacanță în era Covid-19. Părea o utopie
Andreea Marin, amintiri de neuitat din Dubrovnik. FOTO: Andreea Marin/Shutterstock
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Iulie 2020
Data actualizare: 12 Iulie 2020
Andreea Marin a bifat prima ieșire din țară de la declararea pandemiei de coronavirus și a dezvăluit care e atmosfera unei vacanțe în era Covid-19.

După luni întregi de restricții de călătorie, Andreea Marin simțea nevoia unei ieșiri din țară. Fiincă Italia nu e o opțiune la îndemână nici acum, vedeta TV a ales o escapadă mai aproape de România: Croația. Deși părea o utopie, vacanța „de neuitat” a fost posibilă, mărturisește Andreea Marin.

Croația, primele zile pe munte, într-un peisaj ireal cu cascade, lacuri cu apă limpede, păsări și pești parcă din rai, cărări și urcuș în inima muntelui săpat de timp, de vânt și de ape - parcul din patrimoniul UNESCO @plitvicelakesnp e o comoară, pur și simplu. 

Ce să vă spun de curățenie, disciplină, grijă extraordinară pentru sănătatea oaspeților, dar cu o discreție care îți alungă stresul impus de Covid... Case din lemn destinate cazării, clădite în mijlocul pădurii cu atâta bun gust, că în mod firesc te întrebai dacă nu ai vrea sa trăiești o veșnicie acolo. Mâncare simplă, sănătoasă. Frumusețe fără limite”, a scris Andreea Marin pe Facebook. 

„Aventura” a continuat cu expediție în Dubrovnik, cu o mașină închiriată, de-a lungul coastei. Avae dreptate cine spunea că Croația a luat ce a fost mai frumos din vechea Iugoslavie.

Destinația, pe bună dreptate, o perlă: muntele se scaldă în mare, apa de cristal. Servicii de nota 10, fără aglomerație. Grija fața de oaspeti si sănătatea lor, bunul simț, calmul, echilibrul, pe toate le-am simțit din plin datorita acestor oameni buni ca pâinea caldă. Mâncarea, bună tare. Pește, fructe de mare, salate gătite cum se poate mai bine. Asemănarea cu Italia este uimitoare. Timpul petrecut pe mare cu barca sau cu ski jetul, plăceri pe care nu le ocolesc o dată pe an, ne-au dus pe insule necunoscute, cu un parfum aparte”, a mai spus Andreea Marin, care a promis că va reveni cu detalii din prima vacanță din era Covid.

Iubește la nebunie acest costum de baie

Andreea Marin nu cheltuiește sume exorbitante pe haine. Deși i se spune „divă”, vedeta folosește de mai multe ori aceleași ținute, de care se atașează. Cum este acest costum de baie, pe care îl poartă încă din 2016.

Nu sunt o cheltuitoare, să dau mii de euro pe genți, pe rochițe, pe fustițe, pentru că pot să le obțin altfel. De ce să dau bani? Le obțin, le port, le dau înapoi. Adică nici măcar nu le țin acolo, în dulap, să facă purici”, declara Andreea Marin în 2016, în emisiunea Andreei Esca, de la Europa FM.

Fotografii: Andreea Marin Facebook

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies