Andreea Raicu, poze foarte senzuale: "Mă recunosc pe mine, așa cum sunt eu"        

Andreea Raicu, poze foarte senzuale: Mă recunosc pe mine, așa cum sunt eu
Citeste mai mult despre: Andreea Raicu, fotografii, Instgram,
Data publicarii: 12 Noiembrie 2021
Data actualizare: 12 Noiembrie 2021
Andreea Raicu a pozat din nou extrem de îndrăzneț, de data aceasta pentru un brand nou lansat care a venit pentru ea cu această provocare.
Alături de una dintre pozele postate pe Instagram, Andreea a scris:
 
"Cei de la @secretnipple mi-au propus o ședință foto care mi-a plăcut mult, mai ales mood-ul propus, senzual, îndrăzneț, dar intim. Când a fost cazul, chiar și cu un pic de umor. Dar, cel mai important e că mă recunosc pe mine, așa cum sunt eu, în fotografii. Nu simt că joc teatru, nu simt că în pielea vreunui personaj – sunt eu, Andreea poate în ipostaze în care nu m-ați mai văzut."
 

Acum ceva vreme, Andreea Raicu a și-a luat prin surprindere fanii și cu o fotografie în care apare în costumul Evei! A arătat cât e de curajoasă, dar și cât e de frumoasă. 
 
La 44 de ani, vedeta are o siluetă perfectă, așa că nu ezită să-și expună corpul perfect în fotografii de acest gen. Asta deși nu a acceptat bani de la revistele de profil să pozeze nud.

Atunci, noi eram acele vedete, 10-15 toate... toată lumea era călare pe noi, erau sute de oameni care veneau să-ți ia autograf sau să vorbească cu tine. Ca să apari la televizor sau într-o revistă era ceva absolut incredibil”, și-a amintit Andreea Raicu, invitată în emisiunea La Măruță.

Eram numărul 1 de atâția ani. Mi-au oferit o sumă foarte mare de bani, foarte mare. Cred că vreo 100.000 de euro. Foarte mult. Și atunci îmi făceam casa și aveam nevoie de bani și am stat eu și m-am gândit așa: dacă pozez acum, și iau banii ăștia, mă bucur acum, dar pierd pe termen lung”, a dezvăluit Andreea Raicu.

 
Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies