Călin Geambașu a terminat războiul cu tatăl lui. „A făcut doi copii fericiți”

Călin Geambașu a terminat războiul cu tatăl lui. A făcut doi copii fericiți
Călin și Petre Geambașu într-o fotografie realizată înainte de 2013, anul în care au întrerupt orice legătură. FOTO: Petre Geambașu Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Februarie 2020
Data actualizare: 02 Februarie 2020
Călin Geambașu și tatăl lui, muzicianul Petre Geambașu, nu mai sunt dușmani. Cei doi s-au împăcat definitiv, după „5-6 ani de blocadă”.

Petre Geambașu a făcut gestul cel mare, care le-a readus tuturor zâmbetul pe buze. După ce s-a războit cu fiul său vreme de mai mulți ani, muzicianul i-a vizitat acasă pe Călin și pe fiul lui, fără să-i anunțe în prealabil.

„Minunile nu au loc la date fixe, ci doar atunci când oamenii vor cu adevărat să le înfăptuiască! Aseară, tatăl meu în sfârșit a fost Bunic. După ce ne-a respins de Crăciun, aseară tatăl meu ne-a făcut o SURPRIZĂ FORMIDABILĂ și ne-a vizitat fără absolut nicio pregătire anterioară. A făcut 2 copii fericiți. Pe DaviN și pe mine. Cred că nici lui nu i-a displăcut vizita”, a scris Călin Geambașu pe Facebook, duminică dimineață.

Artistul a publicat pe rețeaua socială și un filmuleț care îl înfățișează pe fiul lui, DaviN, cântând la pian pentru bunicul lui.

„După 5-6 ani de blocadă, atacuri mediatice prin interpuși și ostilitate gratuită, Iubirea și Demnitatea au învins Orgoliul și Lașitatea. Să fie o reușită trainică? Mantia hidoasă a rigidității să fi cedat oare? Oare se dizolvă Nero și rămân în el doar Taty și Bicu?! Rămâne de văzut...

Cum va continua acest gest de normalitate deplină ne va da speranța că intoxicația cu CO2 s-a mai redus. Ușa noastră a fost mereu deschisă pentru tatăl meu. Acum mai rămâne să mă și deblocheze de pe FB”, a mai scris Călin Geambașu.

Călin Geambașu a forțat împăcarea de Crăciun

Călin Geambașu a încercat să îngroape securea războiului cu tatăl lui chiar de Crăciun. El l-a sunat pe Petre Geambașu după 2 ani în care nu și-au adresat niciun cuvânt direct. A vorbit cu el circa 20 de minunte, cerându-i acordul să-l viziteze. Petre Geambașu nu a apreciat gestul, considerându-l nepotrivit.

Călin Geambașu și tatăl lui au avut o relație tensionată vreme de mai mulți ani, în mare parte din cauza corecțiilor fizice pe care părintele i le aplica în copilărie. Artistul a dezvăluit că tatăl lui îl bătea frecvent, îl târa desculț prin școală și îl punea să mănânce pe capacul de WC.

Fotografii: Petre Geambașu/Călin Geambașu Facebook

Vezi și VIDEO: Calin Geambasu, marturisiri despre familie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies