Cristina Szeifert, corp de invidiat în costum de baie. „Trupul e casa ta pe viață”

Cristina Szeifert, corp de invidiat în costum de baie. bdquo;Trupul e casa ta pe viață
Cristina Szeifert pictează de la vârsta de 10 ani. FOTO: @cristinaszeifert
Autor: Dan L. Brumar
Data: 09 Septembrie 2020
Sora mai mică a lui Brigitte Pastramă își păstrează cu sfințenie corpul lucrat pe vremea când făcea din modeling un job de zi cu zi. Cristina Szeifert dezvăluie secretele stilului ei de viață.

Cristina Szeifert (39 de ani) își privește corpul ca pe un templu, pe care îl îngrijește la fel cum o fac credincioșii cu sufletul lor. Sora mai mică a lui Brigitte Pastramă trăiește pe picior mare în Italia, alături de iubitul ei milionar, și asta se vede în fiecare postare de pe rețelele sociale.

Trupul e casa ta pe viață. Poartă-te frumos și ai grijă de el. Nu fac sport în fiecare zi, dar îmi pasă de mesele mele și de a avea și trăi un stil de viață sănătos”, a scris Cristina Szeifert pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Szeifert (@cristinaszeifert) on

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Sora lui Brigitte, care a părăsit România la 24 de ani pentru a urma o carieră de fotomodel în Italia, este psiholog în țara adoptivă. Pictează grozav, încă de la 10 ani, și vine des la Timișoara, unde are un salon de înfrumusețare.

Imediat după absolvire, am deschis o afacere, pe care o am și astăzi - un salon de înfrumusețare foarte cunoscut în Timișoara. M-am împărțit între afacerea mea și Italia, pentru 10 ani, unde aveam contracte. A fost foarte frumos și Italia m-a făcut să cunosc o lume minunată. Participam la eventimente unde eram protagonistă, mereu în centrul atenției, și mi-am îmbogățit cultura cu lucruri extraordinare”, a spus Cristina Szeifert într-un interviu pentru PRO TV.

Fotografii: @cristinaszeifert

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus - Episodul 1

FULLSCREEN
Cristina Szeifert, corp de invidiat în costum de baie. „Trupul e casa ta pe viață”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies